KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
no to ja neviem, ci presla vaor, normalne na pulte so predavaju udenu krkovicku - co ja viem ... inac musim sa Vam priznat s mojou vcerajsou vecerou bola to katastrofa!!!! najprv som zjedla polievku zeleninovu a potom celozrnu bagetu so sytom, a so zeleninou a zabila som to zmrzlinou!!!! nevedela osm sa dožrať vcera vyslovene, to nebolo jedenie :-( ..
katka, ak sa ti zažiadalo, v pohode si daj. ja to poznám podľa seba, že ked mám chuť na niečo, tak ani po týždni ma to neprejde, a nakoniec si to aj tak dám. Ak neprešla varom, iba je údená, tak tým ani nič nepokazíš.
Daduss ? taka udena krkovicka by bola vhodna na chlebik? viem ze tam pise na tom zozname ze je neutralna ale neviem ci maju na mysli take co sa medzi sunkami predava - neviem ...ci by som mohla, lebo sam i zaziadalo nieco take...po dlllllhej dobe..
katka, ak sú o tom presvedčení že toto je ich jediný správny smer... tak nech si papajú klíčky, semená, a neviem čo ešte. Ja by som to nezvládla.
Katka, tá tvoja váha je spôsobená určite tými tvojimi dňami. nič si z toho nerob že teraz kolíše, ustáli sa uvidíš.
nehovorim urcite s tym covek schudne ..... a dost ale nie za mesiac tak brutalne, kym telo pochopi co sa deje, za ten cas si bude ukladat a strazit tuky a podobne a az potom pusti a zacne sa ocistovat a tak dalej .... ale rozhodne to trva dlhsie si myslim..
no patri tam aj klicky, semena a podobne, to su vlastne sproutariáni - len terazh tomu dali nazov ze raw food - ale je to to iste .... je to strabvovací stýl, pri ktorom su jediným zdrojom zivin a energie naklicene semena, obilniny, strukoviny a olejniny, a vychadzaju z predpokladu, že v naklicenom zrne su vsetky ziviny potrebne pre rast rastliny a teda aj k fungovaniu organizmu - sme sa ucili, pamatam si nieco :-) ani ja by so mnevydrzala..
katka, mozno keby sme mali 100 tak by sme schudli 10 kíl za mesiac...
ale ináč to čo tu pridala milada, to je stravovanie iba ovocím a zeleninou, a dokonca myslím že iba surová... nie som si istá. Neviem si predstaviť, že by som na tomto vydržala mesiac... ale sú aj takí
Ahojte ..
Milada - nic v zlom ale by som chcela vidiet ubytok na vahe - 10 kil za mesiac - tomu jednoducho neverim.
Teraz som sa odvazila, strasnemi skace ta vaha mam 73,9 kg, nechapem v pondelok rano som mala 75kg ... zasa je pravda ze moje dni mi zazracne rýchlo koncia ...chvalabohu, a to som za obedom, neviem no ..
:-) hej vsimla som si ta tam minule kd som tam nazrela ...
no ani ja veru sa nemam cim chvalit ..