čo robiť aby som bola stastna??

potkan

to su co za sproste statistiky o krestanoch a vazeniach, jasne ze ich tam bude viac ked na svete je prevaha krestanov, hadam tam nebude viac jehovistov ci slobodomurarov?? :))) ani moslimov tí stijnu odpalkovat seba aj inych podotykam ze kvoli viere, (a vraj krestania fanatici):))) no a tiez nie satanisti tí su vysokopostavení inteligentní ludia a nie nejakí pubertiaci s ciernymi linkami na ociach,

a ateisti? mne pripadaju fanatickejsi ako ktorakolvek ina viera,, lebo su zaujatí voci veriacim, a viete preco? lebo oni v nic neveria,, hoop oprava veria v seba, v prirodu ... a ich obrad pozostava v ohovarani a nadavani na krestanov ..

Lolka

a verit som myslela vieru v Boha, hovorí sa o viere v Boha, verit ze sa niekto uzdraví lebo mas silnú vieru, o takej viere

leerka

ani nie, ze zla skusenost, len si myslim, ze ja som omnoho lepsi clovek ako ti krestania ktorych poznam.... ako krestania mozu pozerat na to, kolko ma druhy penazi....a ake ma auto, a ake ma vzdelanie....aj na ot cirkev pozera?

Lolka

technecium ale kto sa modlí z lásky to nie je fanatizmus, keby sa niekto prezehnaval bez lásky a robil by to 10 krát za sebou vtedy mozes hovorit o fanatizme