Ahojte! V poslednej dobe idu na mna stavy ked som nespokojna zo vsetkym som smutna, nestastna. Co okrem priatelov vam dokaze zlepsit naladu???...dakujeeem
čo robiť aby som bola stastna??
technecium to je normalne, politika. Lolka hovorila o normalnych ludoch. Ja sice do kostola nechodim ale myslim si ze ludia, ktori SKUTOCNE veria v Boha, a mladi ludia o ktorych vlastne hovorila Lolka, ktori sa zdruzuju kvoli viere, nemaju dovod klamat o svojej viere,tak tito ludia sa chovaju k sebe slusnejsie ako ludia ktori v Boha neveria a su vychovavani televiziou, ulicou, mcdonaldami, konzumom atd. Hlavne tym konzumom a riesia kto ma co oblecene a ako vyzera a nezaoberaju sa tym kto ma co v dusi. Myslim ze o toto Lolke islo a nie o reci o cirkevnej politike, upalovani carodejnic a zneuzivani deti knazmi.
ok leerka vidim ze nevies uz kudy kam, ja ta nechcem ani urazat ani nic podobne, len nemam rada ludi ktori o sebe tvrdia ze su krestania ale neveria v Boha ani v cirkev aj ked si sa potom opravila, pretoze takí si seru sebe do huby, teda do vlastneho, tak si aspon typnem ze chodia tam a si aj pokrstena preto hovorim o tom srani si do volastneho a po dalsie, ja sa nezastavam tych ludi ktorí postupne zakladali cirkev cize ludi v cirkvi lebo tiez nemam rada ak niekto povie ze cirkev je len institucia je, ale bez ludi by nebola, a takisto viem o veciach ze cirkev mnoho taji lebo by tak prestali krestania poniektori verit a mozno sa boji aby zanikla viete kolko veci je poprepisanych zatajenych nemate predstavy ale ja hovorim cely cas ze toto vsetko sme robili my LUDIA! tak prestante kydat na krestanstvo ako take lebo tym urazate Boha a nie nas...
tak si zober len vatikán, aký je tam bordel-najvačšia mafia, prepojenie na všetky tajné služby, sami pápeži sa dávajú vraždiť, korupcia ak sviňa-toto je kresťanstvo, to je banda koko.ov, na čele s tým nemcom
nechapem ako mozes z nicku usudit, ci je to zdrobneina alebo nie....teraz sa ty chovas ako male decko...ale ked ti to robi dobre, nech s apaci.....
lebo nechapem naco ti bude dobre vediet, ci moji rodicia chodia do kostola a ci som ja pokrstena, co z toho usudis? a este raz to zopakujem, krestanka uz nie som , a takisto uz neverim v boha a ani v cirkev..... clovek je omylny....v rychhlosti som to predtym napisala zle...
nie ja viem ako sa pise tvoj nick, a co sa ti nepaci ked ta volam leeera ved nemusim len zdrobneninou, niesi male decko to bol zamer leeeera!!!
aaaaaaa, sa mi zda ze sa uz akosi zamotavas vo vlastnych slovach tak si ci niesi, a preco mas taky problem povedat ci rodicia chodia alebo nie? a povies mi aj niekolko veci-vlastnosti preco si lepsi clovek ako nejaky krestania co maju auta ci co :))) to treba tak hovorit preco som ja lepsi ako on a nie ukazat preco je horsi on a potom povedat preco som lepsia ja, :))) a jajka cista pravda to zas len nejaky tí cirkevní hodnostari ako ich nazval technécium vymysleli, grekokatolici sa napr mozu zenit a preto neznasilnuju abo neviem co...
nevravim o vsetkych knazoch, poznam jednu svetlu vynimku v mojom okoli
potkan a ty co tu stale splietas o tych statistikach a partii? uz tiez nevies o com pisat, tak stale o tom istom?
aj zubari su zubári a vrtaju zuby aj ked tam nie je kaz, knazi sli za knazov a nespravaju sa tak, ale to vidís podla toho ako ten knaz zije, co z neho vyzaruje, tiez ich netreba vsetkých hadzat do jedného vreca