Ahojte! V poslednej dobe idu na mna stavy ked som nespokojna zo vsetkym som smutna, nestastna. Co okrem priatelov vam dokaze zlepsit naladu???...dakujeeem
čo robiť aby som bola stastna??
potkan ja osm sice krastanka, ale uz v boha neveerim, a ani v cirkev....a vysvetli mi ako moze krestanom zalezat na titule , na drahych autach, a tak..... ved krestania si maju zit svoj pekny krestansky zivot a nie pozerat na majetky ......
tak mozno aj ja verím keby som si tu vytrpela velmi to by bol ako moj ocistec na zemi, keby ma Boh uz tu na zemi ocistoval utrpeniami, bola by som blizsie k nebu
a cirkevní hodnostari neboli ludia :DDD
a k potkanke, tie božské prikázania si cirkevný hodnostári vždy prepísali, tak ako to im vyhovovalo, tak nie je o čom a to chcela leerka povedať
ja som veriaci, nie som ateista, verím, že existuje nejaká vyššia moc, ale moja viera nie je viera v tradičnom kresťanskom zmýšľaní, inklinujem skôr ku konfuciovým učeniam a napr hinduisti veria, že čím viac trpia v tomto živote tak sa budú mať lepšie potom..., takže lásku by som do toho nedával, lebo to je iná veličina, vieš moja žena bude pre mňa bohyňa a to neznamená, že jej budem prinášať ľudské obete, chápeš
paaaaaana, leerka kolko mas rokov, sak to je asi nejake decko este toto, to je presne take zmyslanie s tym sexom, to ste sa v partii o tom rozpravali a si to pocula a teraz to tu pises ci si niekde citala lebo si na toto urcite sama neprisla svojimi uvahami :DDD, paaaaana normalne som sa pobavila leerka na tebe, nic v zlom ale pises ako decko, knazi su inak ludia to mas pravdu lebo keby neboli ludia a boli by niecim viac tak by take nerobili, chapes o com to je? ze vsetci sme ludia so slabostami aj knazi proste ludia, ludia ktorí si pisali piesne k Bohu modlitby a zalmy a vsetko to sme my ludia cirkev su ludia, je to velmi jednoduche
Co je zivot bez lásky bozej?
Povinnost bez lásky činí človka mrzutým.
Zodpovednost bez lásky činí človeka bezohladným.
Spravodlivost bez lásky činí clovka tvrdým,
pravda bez lásky činí človeka kritickým,
mudrosť bez lásky činí človeka prehánajúcim,
prívetivosť bez lásky činí človeka pokryteckým,
poriadok bez lásky činí cloveka malicherným,
dostojnosť bez lásky činí človeka domýšlavým,
majetok bez lásky činí človeka lakomým,
viera bez lásky činí cloveka fanatickým.
ZIVOT BEZ LASKY AGAPE POSTRADA ZMYSEL!
a leerka nepoznam ta ale ja by som napriklad nikdy netvrdila ze som omnoho lepsi clovek ako ktorykolvek iny na tomto svete, to by som si nedovolila, a preco by aj krestan nemyslel na to ci ma auto a ci nie, praveze najvecsi krestania su tí ktorí ziju chudobne a v nejakom nestasti preto sa utiekaju k Bohu, tak co tu trepes o autach a podobnych veciach, ty si ateistka? si aspon pokrstena? mozem vediet?
a hovorit o knazoch a fararoch , to by bolo na dlho....vsetci su to obycajni k.revnici.... a este sa chcem spytat, vy krestania uznavate sex po svadbe, dobre, ja to beriem, je to kazdeho osobna vec, ale ked osm sa s nimi o tom bavila tak som povedala, ze ja som za sex pred svadbou....a opytala osm sa ich, ze ak im to v sexe nebude po svadbe klapat, a poziadaju o rozvod, ved to je hreich.... tak ako mozu? to budu trpiet v manzelstve, ked si v sexe nebudu rozumiet, ci krestania mavaju sex iba na robenie deti...
viera bez lásky.