Ahojte! V poslednej dobe idu na mna stavy ked som nespokojna zo vsetkym som smutna, nestastna. Co okrem priatelov vam dokaze zlepsit naladu???...dakujeeem
čo robiť aby som bola stastna??
takze technecium aj to je mozné ak je ich viera bez lásky
viera bez lásky robí cloveka fanatickým
najviac ľudí na prachy, najviac závistlivých, najviac pohoršujúcich, najviac vyvolávajúcich nepokoje- nájdeš medzi kresťanmi fanatikmi
fgf nie je krestan ako krestan aj krestania mozu byt aj zlý ludia, ale su katolíci, ktorý maju pekný vztah s Jezisom, rozdavaju boziu lásku, pokoj, ako kamarátka hovorí, ze znovuzrodení tak asi aj taký sú,sú katolíci, ktorí majú slabu vieru, nejdu mozno ani z lenivosti na omsu. Ja myslím tých veriacich z ktorých vyzaruje láska, radost, Jezis. Tak aj neveriaci mozu mat lásku, ale oni maju skor ludsku lásku. Ale tí veriaci ktorí maju pekný vztah s Bohom u nich sa nemoze stat, ze nadávajú, a podobne. Nehovorím, ze neveriaci taký nemozu byt, teda nevylučujem. Ale medzi neveriacimi sa mozu najst aj horsí ludia tak ako aj medzi katolíkmi.Ano mam lepsie skúsenosti s ludmi, ktorí milujú Jezisa. Cením si takých kamarátov akých mam. A viem ze nie sú falosný, mozem sa im zdoverit, ked ma nieco trápi, urcite nie su na peniaze, vedia ze vsetko dobre sa im vráti a som za nich vdacná Bohu a viem, ze sú od Boha. Mám aj svoju lásku, ktorá ma robí stastnou. Takze mam vsetko co potrebujem a Boh sa o mna stará. A este jedna výhoda je mat veriacich priatelov mozes sa s nimi rozpravat o Bohu bez toho aby Ti povedali, ze si fanatik, síce aby som bola uprimna aj moj priatel mi zvykol hovorit nepanbozkuj, ale aj to mal velkú krízu. Ja som ti mohla napísat, ze ty či si ateista, ale mas aj pravdu z toho co som napísala to tak vyznelo, akoby som veriacich a neveriacich triedila na dobrých a zlých. Ja nemam právo súdit.
ano a preto 3 zo 4 veznov su krestania
ja z lolkinho prispevku
"ale aj keby si bola to nie je dovod aby si nemala kamosky a kamosov, a hladaj si hlavne medzi veriacimi, tam by mohli byt aj taký dobrí ludia ktorí vidia aj iné hodnoty nielen krásu"
usudzujem to, ze lolka ma lepsie skusenosti s ludmi ktori veria a to aj preto ze medzi veriacimi je skutocne viacej dobrych ludi.
čo je na tom zle?
Ako inak mam chapat "a hladaj si hlavne medzi veriacimi, tam by mohli byt aj taký dobrí ludia ktorí vidia aj iné hodnoty nielen krásu"?
no fgf odsudzujes ma z nazorov co som napísala ja si vobec nemyslím ze ked niekto nie je krestan, ze musí byt zlý aj nekrestania su dobrý ludia.
to máš potom super
no zariadene ani nie skor vyjasnene...naposledy, ked som sa takto bala, som mu povedala, ze dieta zostane a hotovo...a stale osm hovorila len v jednotnom cisle....a to ho strasne nasralo....aspon je vidiet ze b y pri mne stal....