Ahojte! V poslednej dobe idu na mna stavy ked som nespokojna zo vsetkym som smutna, nestastna. Co okrem priatelov vam dokaze zlepsit naladu???...dakujeeem
čo robiť aby som bola stastna??
potkan, najprv sa nauci pisat moj nick, dobre
aaale uz sa chytas slamky leeeera, aj ty mas nejake statistiky ohladom tych knazov alebo ti to zase niekto len v partii povedal? jasne ze sa to deje ved to sa ti snazíííííím vysvetlit s tymi ludmi, ze aj oni su keby chcel Boh mat na zemi pravych knazov s nadpozemskymi schopnostami tak by to bolo velmi jednoduche
celibat je neprirodzeny stav, ktory zaviedla KATOLICKA CIRKEV par storoci po Jezisovej smrti
v rychoosti som to poplietla,,,,uz krestanka nie som, a neverim ani v boha a ani v cirkev, a nepytaj sa preco
potkan nepochopim naco ti bude vedoit, ci moji rodicia chodia do kostola alebo ci som pokrstena, k comu ti to bude?
potkan, ta is teda predstav ze ja si dovolim tvrdit , ze som lepsi clovek ako ktokolvek iny, lebo aj som...a to, ze ty bu si si nedovolila to tvrdit, mna osobne vobec nezaujima
tak naco si hovoris ze si krestanka?? :DDD sak to je smiesne co si teraz povedala, a mozem vediet ci tvoji rodicia chodia do kostola?? prosim pravdivo
jasne, takze ked sa knazi kurvia kade tade, tak je to v pohode, ved je to iba ludska slabost, no nehnevaj sa to co si napisala, tak naco maju pravidla, na hovno? hlavne, ze skoro kazdy knaz na neaku flandricku....
a to som chcela ja povedat ze ani oni neboli mimozemstania ale ludia :DDD chapes uz? a mozes tu menovat ktorukolvek vieru kazda jedna sa spaja v podstate v to iste, aj v krestanstve sa hovori o bolesti a utrpeni na zemi..
technecium dakujem