čo robiť aby som bola stastna??

potkan

aaale uz sa chytas slamky leeeera, aj ty mas nejake statistiky ohladom tych knazov alebo ti to zase niekto len v partii povedal? jasne ze sa to deje ved to sa ti snazíííííím vysvetlit s tymi ludmi, ze aj oni su keby chcel Boh mat na zemi pravych knazov s nadpozemskymi schopnostami tak by to bolo velmi jednoduche

leerka

potkan nepochopim naco ti bude vedoit, ci moji rodicia chodia do kostola alebo ci som pokrstena, k comu ti to bude?

leerka

potkan, ta is teda predstav ze ja si dovolim tvrdit , ze som lepsi clovek ako ktokolvek iny, lebo aj som...a to, ze ty bu si si nedovolila to tvrdit, mna osobne vobec nezaujima

potkan

tak naco si hovoris ze si krestanka?? :DDD sak to je smiesne co si teraz povedala, a mozem vediet ci tvoji rodicia chodia do kostola?? prosim pravdivo

leerka

jasne, takze ked sa knazi kurvia kade tade, tak je to v pohode, ved je to iba ludska slabost, no nehnevaj sa to co si napisala, tak naco maju pravidla, na hovno? hlavne, ze skoro kazdy knaz na neaku flandricku....

potkan

a to som chcela ja povedat ze ani oni neboli mimozemstania ale ludia :DDD chapes uz? a mozes tu menovat ktorukolvek vieru kazda jedna sa spaja v podstate v to iste, aj v krestanstve sa hovori o bolesti a utrpeni na zemi..