koncom marca mam rodit.... pri manzelovi som stale len plakala, myslim ze aj posledny odron sa sprav k zene lepsie... a to ma 3 vysoke skoly... vcera to vyvrcholilo tym ze som zistila ze ma na pokeci nick a pise s dievcatami ako slobodny a vola ich si na oravu odpocinut.... ked som mu to povedala este mi vynadal ze si len pise a fotky preposiela a ze co som im tam ja popisala... robi tam so seba milionara pritom pouziva moje auto a byva u mna... a moc mi ani neprispieva, skor to taham ja... len sa bojim lebo tu nikoo nemam a budem rodit
vyhodila som muza pred porodom
ja ako nechapem co je natom naivne.preco hadzat vstekych chlapov do jedneho vreca.ti co su takito prelietavi a nic si nevazia su hovada.ale ja poznam viacerych ktore svoje zeny miluju a nepotrebuju trapny pokec.ten pokec najvacsia hovadina asi aku kto mohol vymysliet.chlapi tam pisu mladym zabkam a takto to dopadne.
ale hovado ma v istom zmysle pravdu, ze je naivne sa domnievat, ze muzi su monogamni
ano najlahsie je napisat ze zato moze priroda.a co vy chlapi ste bez rozumu ze neviete ako sa spravat a ovladat sa?tak zeny maju byt verne a poslusne a ustretove a chapave a neviem co este a vy si budete aj tak robit co chcete.este ze sa mate naco vyhovorit na chuderu prirodu.
neverim ze len taki chlapi existuju.mam doma vynimku.nevidim nanom zeby mal za potreby robit nejake hluposti a nepomahat mi alebo sa omna nestarat.a to ho ani neobmedzujem ani nesledujem.
hovado toto co si napisal(predpokladam ze si chlap)je len chaba vyhovorka ako opsravedlnit ciny poniektorych chlapov.radi si ulahcujete zivot.
ja si myslim ze si urobila dobre ked si "kopla do zadku"teraz sa moze prehanat na tom svojom imaginarnom milionarskom auticku.aj ked to buides mat tazke urcite to zvladnes.my zeny sme zase od prirody bojovnicky a znesieme toho viacej a nepotrebujeme sa na nieco vyhovarat koname aktualne.
drzim ti palce :)
pozri hovado... ja som mu nesmirovala... len som isla nieco pozriet na net do jeho pc a mal to tam.... a ako co mam ine robit v poslednom mesiaci ked moj muz stravi cely cas pri pc a ja mam este dieta jedno... mam ist akoze niekam von na kavicku ci zabavit sa? a nie kazdy muz podvadza... a ked uz tak keby ste to robili aspon tak aby sme na to neprisli hlavne v mojom stave a je vrchol drzosti toto robit cez net co platim ja a este sa vozit na mojom aute a byvat u mna... to by sa kazdemu pacilo...
A čo takto si tie pozície vymeniť...naši muži sa budú starať o deti pokiaľ ich zlaté manželky si budú užívať na chate s iným mužom....(no čo, veď to je od prírody)......ľutovať tú, čo s tebou žije
hovado,ty si fakt hovado:)))
Zeny,tak by to malo byt.Muzi su prilis zloziti,aby ste im porozumeli. Manzelstvo nie je prirodzeny stav a muzi su od prirody neverni.Sa cudujem.ze to nechapete,ked sa to pise vsade a pomaly aj na toaletny papier.Ja by som tiez nevydrzal ani hodinu so zenou,ktora by ma stale sledovala,cumela do mobilu a pofdozrievala.Miesto toho moze cas travit uzitocnejsie,staranim sa o deti.
Hmm, máš guráž, na druhej strane bolo by naivné domnievať sa, že keď ti nepomáhal a nezaujímal sa o tvoje problémy, ale o slobodné dievčatá, tak že sa po tvojom pôrode akoby šibnutím zázračného prútika zmení a bude bábo kúpať, prebaľovať a vstávať k nemu v noci.Zrejme by zase, keby si ho najviac potrebovala "zmigal" k svojej mamičke, či k bezstarostným dievčatám.A ty by si mu varila a prala a zatínla v tichosti zuby.
no hlavne ze mas strechu nad hlavou a nie si od neho zavisla. ine zeny to maju aj v tom horsie a musia niekam prec do krizoveho centra do cudzieho mesta. a dake kamosky nemas? kto by ti pomohol? a vsak to je velmi fajn, ze mas uz taku velku dcerku, predstav si, keby mala len par rockov, to by bolo este horsie. 9 rocne dievcatko uz moze byt velka pomoc, zavola pomoc, kupi chlebik a tak. inak, zena vela zvladne. kamoska tak zostala v cudzine sama s novorodencom a 2rocnou dcerkou a zvlada to.