vyhodila som muza pred porodom

Príspevok v téme: vyhodila som muza pred porodom
nika111

koncom marca mam rodit.... pri manzelovi som stale len plakala, myslim ze aj posledny odron sa sprav k zene lepsie... a to ma 3 vysoke skoly... vcera to vyvrcholilo tym ze som zistila ze ma na pokeci nick a pise s dievcatami ako slobodny a vola ich si na oravu odpocinut.... ked som mu to povedala este mi vynadal ze si len pise a fotky preposiela a ze co som im tam ja popisala... robi tam so seba milionara pritom pouziva moje auto a byva u mna... a moc mi ani neprispieva, skor to taham ja... len sa bojim lebo tu nikoo nemam a budem rodit

nika111

dd... ano trencin je krasne mesto... ja som sihot.... ja dufam ze to dopadne dobre... len mi nema kto pomoct prve tyzdne... to sa bojim... a tiez financne to bude tazke... ale ved aj je....

dd

nika, aka skoda, ja som chodila do TN do skoly..byvala som na private za mostami, min.rok v maji som koncila, ale nebyvala som tam od juna 2006.TN je pekne mesto, teda aspon mne sa celkom paci..drzim Ti velmi palceky, aby si mala uz klud, aby sa malicke narodilo a bolo zdravucke a aby ste zazivali uz len lasku, radost stastie!

nika111

lenuliatko... nemam tu nikoho byvam v tn v starsej stvrti tak jednu pani co ma 85 rokov... ale je mila lebo som ju ziadala pred 2 tyzdnami ked muz bol u mamicky na orave ci by mi dceru nepostrazila chvilku... a kamaratku tu stale nemam.... nikam som nechodila tak.... ale dakujem.... a presne toto som povedala ze konecne aspon tych poslednych dni chcem mat klud a pokoj aspon koli babatku co som s nim nemala.... ked som kolkokrat plakala povedal mi ze aj tak malinka nebude normalna ked sa narodi... alebo ze ked nebudu peniaze dame deti do domova a ja neviem co este vsetko...

dd

presne tak, ako pises nika..zena sa jednoducho musi pozbierat a musi bojovat dalej..preco?lebo musi..lebo taki chlapi, ako ten Tvoj, by sa o dieta nedokazali postarat, chuda dieta, ktore by sa dostalo do ruk takemu ako sa ukazuje ten Tvoj..preto to musia robit zeny vo vacsine pripadov..chlap nemusi..preco? "pretoze je len chlap" ...a pretoze sa nepretrca v casopise, ale radsej na chate daleko od svojej partnerky, ktora ho potrebuje...

anonym_24372

nika,urobila si to spravne!neboj,dostanes vela sily,ked malicke sa narodi.ak by ostal tvoj drahy a dalej by ti robil taketo svinstva,bola by si potom na tom este horsie,ver mi.sustred sa na to,ze mas v pohode porodit,ze das zivot dalsiemu cloveciku a takeho idiota netreba zbytocne pri sebe drzat,nech si leti.ved jemu sa to vsetko vrati.drzim ti palce a hlavne nelutuj:to,co si urobila-je spravne!!!!

hovado

No nemate to lahke zeny,ze ste tak dokonale a musite zit s takymi neschopakmi.Ale poviem vam,ze neverne su aj zeny,nielen muzi.

lenuliatko

kasli nanho nika.je to nejaky zakomplexovanec.nevsimaj si ho.
urcite mas toho vela ale ber to tak.teraz si ho vyhodila a budes trosku mat pokoj pred porodom snad si este odychnes nejako.a dceru nemas kam dat kym budes v nemocnici?napriklad k nejakej kamoske alebo susede?