vyhodila som muza pred porodom

Príspevok v téme: vyhodila som muza pred porodom
nika111

koncom marca mam rodit.... pri manzelovi som stale len plakala, myslim ze aj posledny odron sa sprav k zene lepsie... a to ma 3 vysoke skoly... vcera to vyvrcholilo tym ze som zistila ze ma na pokeci nick a pise s dievcatami ako slobodny a vola ich si na oravu odpocinut.... ked som mu to povedala este mi vynadal ze si len pise a fotky preposiela a ze co som im tam ja popisala... robi tam so seba milionara pritom pouziva moje auto a byva u mna... a moc mi ani neprispieva, skor to taham ja... len sa bojim lebo tu nikoo nemam a budem rodit

hovado

Moja zlata.tak to mozes byt rada,ze ti to toleruje.Ja by som ta poslalkade lahsie. Mam kopu kamartov vCRmco si zobrali alovenky a hovoria,ze nikdy viac,by si slovenu nezobrali.

lenuliatko

Teraz lutujem ja tvoju zenu a dakujem bohu ze mam takeho manzela akeho mam.
tvoja zena sa asi lutuje preto ze bola taka hlupa a slepa ze si vzala take hovado.stebou sa ani enoplati diskutovat.prispievas sem len aby trochu povyryval lebo s anudis asi alebo co.a stavim sa ze vystupujes este pod inymi nickmi ako to tu poniektori ludia robia.

Andrejka03

Ved sa pozrite,cosa stane so Slovenkamu,ked pridu do cudziny.Su to tie najposlednejsue ...,ktore sa len lutuju a rymazgaju.

tak toto ani trochu nie je pravda :)

hovado

Ja deti mam. moja zena je presne jak vy.Stale sa len lutuje,aj ked nema preco.Niekedy nechapem,ako sa moze clovek stale len lutovat a rumazgat nad sebou.Neviem,ci ma v hlave piliny,alebo nieco horsie,ale viem,ze je to tupana tupa a tak sa knej aj spravam a to si aj zasluzi.Ved sa pozrite,cosa stane so Slovenkamu,ked pridu do cudziny.Su to tie najposlednejsue ...,ktore sa len lutuju a rymazgaju.

janíča

nika,ty sama musíš cítiť pokial sa to dalo zvládať. poznam to z dvoch pohladov: môj muž bol velmi zavislí na svojej mame,niesla som to strašne,huckala ho proti mne...nakoniec sa to vyriešilo tak,že je to už sedem rokov,čo sa nestretávajú vôbec ani na sviatky-nebolo to z môjho podnetu,proste sa medzi nimi stalo niečo,kedy aj on pochopil,že je zakerná manipulantka.ja mam dnes vyborné manželstvo-teda vždy bolo,len svokra nam to chcela pokaziť a občas sa jej to darilo narúšať,tiež občas odchadzal,ale nikdy som ho nevolala späť...vždy prišiel sam a ja som bola ta urazená... druhý pripad je moja kamoška.jej muž si vždy žil ako mladenec a jeho mama ho v tom podporovala.kamoška sa v cudzom meste starala o dve deti,on jej daval tak desatinu svojho platu a za ostatné sa venoval svoim koníčkom... hovorili sme jej nech sa rozvedie,že mu robí neplatenu služku,ale ona aj ked chcela,bala sa že nezvladne uživiť dve deti... minulí rok sa jej muž zabil na aute a ona zostala aj tak sama s dvoma detmi,a ešte svokra ju vyhnala z bytu,lebo bol pisaný a ňu.dnes hovorí,že sa mala rozviesť,že by to bola zvladla a možno by bol aj on žil a všetko by bolo inak... tymto ti chcem povedať,že zvladneš vychovať dieťa aj sama,lebo ked musíš,tak musíš,a ide o to čo k svojmu partnerovi cítiš,či si s nim pohovoríš a dohodnete si pravidlá,alebo to už ani nechceš riešiť...držím ti palce

lenuliatko

ahoj nika tak ako sa mas?uz je to lepsie?kedy to mas vlastne termin?spomenula si len ze na konci marca ale kedy presne?

miska31

Ach hovado dufam že raz z teba nebude otec,mal by sisi najst taku ktora nechce deti,lebo by zle dopadly a dopadla by zle aj ta žena ktora by bola normalna a bola by s tebou.Nemaš deti tak nerozpravaj o tom lebo nevieš ake to je.Založ si novu temu intrigy proti ženam lebo len to vieš to sa na teba hodi na to si isto iste odbornik.A nepiš do temktore sa tykaju deti lebo nevieš o tom asi nič.

dada

Ahoj nika111.urobila si jednu z najlepsich veci,co si mohla spravit.chlapi si myslia,ze oni mozu vsetko,a mi nic.neboj sa babo si vychovas aj sama,budes mat dost sily nato,aby si to zvladla.ato hovado co tu pise tie somariny nie je hovado,ale"HOVADISKO".nech sa nemontuje do toho,comu nerozumie,a ked niecim takym nepresiel.bud nech pise normalne,alebo nech sa nevyjadruje vobec.neboj zvladnes to....drzim palce ...dada

lenuliatko

nika on si asi mysli ze byva v hotely a ty si jeho chyzna.tzak ked pride povedz ze lutujem ale hotel je zatvoreny.nech ide inam.

nika111

ty hovado naco komentujes???? a ktro sa akoze stara o tie deti? ty uz si sa o nejake postaral mudrlant? tie fora su tu na to aby si ludia poradili a pomohli a ked sa ti cosi nepaci nechod sem provokovat... a ukaz co pises mamine.... isto ta pochvali za tvoj nazor co si sem dal