vyhodila som muza pred porodom

Príspevok v téme: vyhodila som muza pred porodom
nika111

koncom marca mam rodit.... pri manzelovi som stale len plakala, myslim ze aj posledny odron sa sprav k zene lepsie... a to ma 3 vysoke skoly... vcera to vyvrcholilo tym ze som zistila ze ma na pokeci nick a pise s dievcatami ako slobodny a vola ich si na oravu odpocinut.... ked som mu to povedala este mi vynadal ze si len pise a fotky preposiela a ze co som im tam ja popisala... robi tam so seba milionara pritom pouziva moje auto a byva u mna... a moc mi ani neprispieva, skor to taham ja... len sa bojim lebo tu nikoo nemam a budem rodit

nika111

ja tomu nerozumiem... otec mojej dcerky ma stale obskakoval, pomahal... bral ma na vylety, prechadzky aj ked sa narodila dcerka tak mi pomahal a pracoval aby nam bolo fajn... ale bohuzial zomrel... aj ked robil chyby ale vsetko pre nas ked zil robil a toto? nic nerobi, len dievcence oblbuje a doma skace tehotna zena okolo neho... este sa stazuje mame ked tam pride ze mu nadavam.. no chvalit ho nebudem....

nika111

nechce lebo sa lutuje ze som ho poslala prec, to skor zo sebectva... aj tak mi casto vravel ze sa vrati na oravu ked porodim tak naco to predlzovat... chce tam ist za rodicmi... no uz je tam s nimi.... jemu to raz mozno pride luto... mne to je teraz strane luto ale to sa uz neda... len sa vyhovara na hospodarsku krizu a keby si hladal pracu tak ju uz ma za tie mesiace.. on nechce lebo by nemohol chodit kedykolvek k mame.. teda pracuje ale to ide raz za tyzden do TT kde prednasa alebo raz za 2 tyzdne.... a aj tak vypada vyplata.... a namiesto toho aby sa snazil sedi a vola dievcata na nete na rande a pisu si kraviny... to je hrozne... svetlo v obyvacke nesvieti dva mesiace a ine veci co nefunguju... nic nespravi... ziadna snaha.... len pocitac... a to neprehanam od rana teda obeda lebo vtedy vstava do noci... len sa naje a na VC si odbehne... hrozne, ja pri plotni, s mopom a do obchodu.... a ked odchadzal chcel mi stale nieco vysvetlit a ja fakt nechapem co a ani som nechcela pocut

lenuliatko

je to debil.Ostatne veci budes riesit po porode teraz sa tym nezatazuj.uvidis ako sa budes potom citit a vybavis si vsetko podla toho.
teraz sa sustred na seba hlavne.bud teraz sebec ty.pripravuj sa na porod pocvic si dopraj si prechadzku.skus sa dat aspon do nejakej pohody aspon telesne.
neboj sa kazdy chlap zmakne ked vie ze sa mu ma narodit dietatko.takze on sa este priplazi.brat sa postara o dcerku.ved nebudes v nemocnici 2 tyzdne.ale ved to predsa vies uz si rodila.tak asi tak :)

igua_

muzi by si mali uvedomit, ze ako vsetci samci su vlastne len geneticke mutacie samic. mali by si zacat vazit zeny, ako to bolo za matriarchatu, lebo to s nimi zle dopadne. oni su stvoreni na to, aby obohacovali geneticky fond, aby pomahali rozvoju svojho druhu. a muzi by to mali robit tak, ze sa staraju o svoju partnerku a o jej potomstvo. ak to muz nerobi, je nanic.
trosku hranicne povedane, ale musite uznat, ze to ma VELA do seba.
v skratke...muzi, vazte si zeny, vdaka nim ste na svete.

nika111

no brat i pomoze ma teda len 17 a kedze je na slovensku ako je tak mama musi chodit pracovat do irska inac by to neutiahli... jen je mimo tnasi 50 km... to by nevadilo lebo by dosiel... len sa bojim ak ma to chyti v noci.... mam chytru dcerku a viem ze to zvladne ale samozerejme stat sa moze cokolvek... ani neviem ako sa vybavuju tie vsetky veci po porode.... no to by mal muz ale.... myslim matrika a tak.... no nebude to asi sranda, neviem si to predstavit... este ked vcera odchadzal povedala som mu ze mu dam vediet ked porodim... povedal ze nechce... on studoval na vysokej o rodine... toto nepochopim.....

lenuliatko

nika ale urcite sa najde niekto kto by ti postrazil.
uvidis ze si oddychnes aj od neho a zvladnes starostlivost o dietatko aj sama.ved tvoja dcera ma uz á rokov nie?ved aj ona ti pomoze s takymi malickostami okolo babatka.neboj sa hlavne ten pokoj ti pomoze.

liana...323

Ahojte, booože, ale som sa pobavila na tom: Hovado. On je fakt tĺk.
Tak za prvé, áno v časákoch sú holé ženské genitálie, ale pre koho sú? Aby sa na nich pokochali ženy? Novinka: Nie muži!!! A prečo to tie ženy robia? Pretože od tých mužov dostanú za to zaplatené!!! Takže len využívajú nadržancov, čo keď sa im odkrvý mozok a všatka krv sa im nahrnie do penisu sú schopní všetkého. Veď iba muž je schopný kôli svojmu orgazmu ublížiť žene, či dieťaťu. Veď jemu stačí ku šťastiu mať len pri sebe objekt do ktorého môže pichnúť, keď má chuť. (Hups, ten objekt má aj požiadavky? Hnusné sprosté ženy)
Alebo: Všetko čo vidíš na okolo urobili muži. Narážaš na životný štýl? Milé hováádko skús sa pozrieť na krajiny typu Irák, Afganistan, alebo Afriku. Aké slovo tam majú ženy? Žiadne. A na akej sú úrovni? Veď sú to chudáci, sto rokov za opicami. Nemajú tam poriadne vybudované nič, ledva prežívajú a pomáhať im musia vyspelé štáty, kde ženy už niekoľko desaťročí "môžu" normálne fungovať. A ešte niečo. Všimni si, že za posledné roky šiel vývoj dopredu. Do 50tich rokov minulého storočia tu boli vojny, bieda, zabíjanie, týranie, a potom chlapci dovolili dievčatám chodiť do školy, voliť, šoférovať a vlastne všetko čo dovtedy mohli len oni a.... čuduje sa svete.... zrazu tu máme moderný svet, vyspelú ekonomiku. Ja viem, že to všetko nevybudovali ženy, ale len keď sa dalo slovo ženám, tak to zrazu ide. Stovky rokov to nešlo a zrazu to ide... No ja neviem, že by náhoda? Náhoda je fakt blbec, takto nahrať ženám... :D (inak nemám nič proti mužom, nie všetci sú zlí a nie všetky ženy sú dobré)

neva

nikka111 - skús napísať sem, možno sa nájde duša, ktorá Ti pomôže.
Sama by som sa Ti snažila pomôcť, avšak som z KN. Určite žijú v tvojom okolí ludia na ktorých by si sa mohla spolahnúť, len nevieš o nich.
www.lady.sk