koncom marca mam rodit.... pri manzelovi som stale len plakala, myslim ze aj posledny odron sa sprav k zene lepsie... a to ma 3 vysoke skoly... vcera to vyvrcholilo tym ze som zistila ze ma na pokeci nick a pise s dievcatami ako slobodny a vola ich si na oravu odpocinut.... ked som mu to povedala este mi vynadal ze si len pise a fotky preposiela a ze co som im tam ja popisala... robi tam so seba milionara pritom pouziva moje auto a byva u mna... a moc mi ani neprispieva, skor to taham ja... len sa bojim lebo tu nikoo nemam a budem rodit
vyhodila som muza pred porodom
nika, ziadna streda! Nenechaj so sebou zametat ako sa vysost Panovi raci!!! Ty mas argumenty v rukach! Bud silna... som s tebou
no akurat som volala jeho susedke... tiez bola zhrozena a ze jej volal ze je vsetko ok a ze v stredu ide domov... teda sem.... a ide k mame az teraz tak by ma teda zaujimalo kde bol doteraz ked som ho vcera vyhodila.... to snad neni pravda... ale nech... ja neviem to stale pochopit len ze co sa to stalo.... a neviem co bude ked dojde v stredu a naco vlastne.... nechapem....
igua,
ani sa nedivim,ze ked mas take nazory,tak na teba vsetci se.. Aspon mate o com premyslat a mozete sa do syta lutovat a vypisovat po forach.Aspon vidiet,akosa starate o deti.
Ahoj nika,
mam jednu znamu, ktora tiez vyhodila svojho muza tesne pred porodom. Ten ju podvadzal s kolegynou vo firme, ona sa to dozvedela a zodna naden ho jednoducho vysupla. Spravila dobre. Nie je lahke nabrat na toto odvahu, ale co je lepsie..vari trpiet cely zivot?? Teraz si nasla skveleho chapajuceho a sikovneho chlapa, vravim CHLAPA, ktory miluje ju aj maleho, dnes uz rocneho synceka:)
Vela stastia
ahoj Nika, dobre si urobila! Neponizuj sa mu. Verim ze to nebudes mat lahke, ale drzim Ti palce, aby si to zvladla. Tiez som sama s dvoma uz teenagermi.... rodina je hrozne daleko. Drz sa.
stale za nou utekaval... a ona nie abz ho poslala domov za tehotnou zenou tka ho tam chovala aj tyzden... ja som tam uz nechcela chodit... je to 150 km a pre mna uz narocne a strasne mi to vycital... a chodil sam.... je jedinacik a strasne na nej lipne.... ked studoval tak mal moznost ist na dva mesiace do ameriky a nesiel len aby sol s mamou.... take zvlastne.... a chcela aby som sa k nej aj ja nastahovala a zila tam s nou a s jej otcom co som odmietla a to mi zacal vraviet ze aj tak tam pojde ked skonci v trnave... takze cez leto by asi aj tak isiel....
a zase tie mamicky nasich partnerov.ani ja nemam snimi dobre skusenosti.ale moj manzel na nej neliplne.
ale tvoj asi ano.a toto je ten chlap 21.storocia co sa ma o teba postara o dve deti a oto aby vas uzivil?chlap ktory sa zo vsetkeho poserie a uteka za mamickou?
kasli nanho.aj ked je to bolestive.ty mas nieco krjasie a nosis to v sebe.z toho sa tes.
neviem si predstavit co by som ja robila keby mne zomrel moj manzel.muselo to byt hrozne.ale ked si sa pozbierala toto urcite zvladnes.
pred tym ako sme sa vzali a zostala som tehotna zopar mesiacov... dlho nie ale myslela som si ze ked niekto studuje o rodine a pracoje v krizovom centre tak vie co robi a myslela som ze ma ma aj rad... a mozno aj mal... on chcel strasne dieta... ale strasne... aj svadbu.... ja az tak nie myslela som ze by to este malo pockat... ale zostala som tehotna a tesila som sa a aj sa tesim na babatko... len ma mrzi ze mu tak ublizijem lebo ona to tiez isto citi... ani svadbu som nechcela to jeho mama skor chcela... lebo co povedia ludia... a aj to tak dopadlo...
nika a kolko zijes s manzelom, ako dlho ste uz spolu?