vyhodila som muza pred porodom

Príspevok v téme: vyhodila som muza pred porodom
nika111

koncom marca mam rodit.... pri manzelovi som stale len plakala, myslim ze aj posledny odron sa sprav k zene lepsie... a to ma 3 vysoke skoly... vcera to vyvrcholilo tym ze som zistila ze ma na pokeci nick a pise s dievcatami ako slobodny a vola ich si na oravu odpocinut.... ked som mu to povedala este mi vynadal ze si len pise a fotky preposiela a ze co som im tam ja popisala... robi tam so seba milionara pritom pouziva moje auto a byva u mna... a moc mi ani neprispieva, skor to taham ja... len sa bojim lebo tu nikoo nemam a budem rodit

nika111

hovado... uz podla mena hovado som si pomyslela o tebe svoje a mylila som sa je to este horsie... a je naozaj ubohe ked chlap nevie na svoju neschopnost zostat verny nic ine napisat len to ze je len chlap a ze za to nemoze.... to uz je dost stare.... a maloktore zeny daju dieta do ustavu.... a fakt to podvadzanie zatial co ja sa onho staram a chodim tu o 20 kg tahsia je dost trapne... to sa nerobi.... a neni to o tom ze sme silnejsie to je dalsia vasa vyhovorka ze sa neviete chovat k zenam.... zene nic ine nezostane... a mozno som neni az taka silna ale musim to nejako dobojovat aj ked mam kopec problemov od smrti mojho druha....

lenuliatko

ty si taky obmedzenec.mi hovorime konkretne o tomto chlapovi.ako nas mozes sudit podla zien ktore sa zivia pretrcanim v casopisoch.to ti je lahke co?lebo ich nepoznas.a co tak opisat matku na materskej alebo tehotnu zenu ktora obskakuje svojho manzela ako musela nika?to sa ti uz nezda take co?

hovado

Byt zenou,tak o pretrtcani pohlavnych organov,by som bol ticho. Ved sa pozri do novin,alebo casopisu.Vsade tam uvidis zenske pohlavne organy,nie muzske.Tosa neviete ovladat?

lenuliatko

:D trafial si do cierneho.este ze ma kto zastat moj nazor a nie som tu sama.
ja nehovorim ze chlapi su neshcopni su sikovni a vedia aj varit a plno inych veci robit.kludne sa mozme v niektorych veciach navzajom vyrovnat.ALE rec je konkretne o tomto chlapovi co sa flaka po pokeci a nema nic ine napraci.narozdiel od toho aby hladkal brusko svojej tehotnej manzelky si buri hormony na mladych zabach.tak toto hovori o nejakom "charaktere"

dd

hovado, mohli by ste teda vy chlapi(cest vynimkam!) ukazat tu svoju sikovnost aj niekde inde, ako nahananim sa na pokeci a roznych inych zoznamkach a chatoch za mladymi pipkami a "odpocivani" vasho pohlavneho udu kade tade ;)..

lenuliatko

no to si ma pobavil :D
pocuvaj ona sa nepytala na to ci su chlapi uzasni alebo nie ale chcela poradit.tak ak nemas radu myslim ze zbytocne budes pisat aki ste vy chlapi nenahraditelni.

hovado

lenuliatko,nemusis mat strach o sikovnost muzov. Vsetko,co okolo seba vidis,vymysleli oni.Strach by si skor mala mat o to ,co ztakeho decka,co je zvyknute len na sukne vyrastie.

lenuliatko

hovado trepes podla mna od veci.to ako rozmyslas co pises?ktora zena by dala dieta takemu chlapovi?ved poniektori si neviete pomaly ani caj uvarit tak co trepes.keby ste boli taky uzasni vedeli by ste sa predsa zdrzat.

hovado

Mi muzi vieme, ze zeny su od prirody bojovnicky a znesu toho viacej.Ak deti nechcete, dajte cih muzovi,alebo do ustavnej starostlivosti a nestazujte sa a nelutujte,jak na pohrebe.