koncom marca mam rodit.... pri manzelovi som stale len plakala, myslim ze aj posledny odron sa sprav k zene lepsie... a to ma 3 vysoke skoly... vcera to vyvrcholilo tym ze som zistila ze ma na pokeci nick a pise s dievcatami ako slobodny a vola ich si na oravu odpocinut.... ked som mu to povedala este mi vynadal ze si len pise a fotky preposiela a ze co som im tam ja popisala... robi tam so seba milionara pritom pouziva moje auto a byva u mna... a moc mi ani neprispieva, skor to taham ja... len sa bojim lebo tu nikoo nemam a budem rodit
vyhodila som muza pred porodom
vidíte baby máte to ťažké s nami- buď sú muži ako ten čo má nick hovado, to je aj reál, alebo ako ja teda egoistický do seba zahľadený debil a na vás je si vybrať čo je lepšie, moja skupina je ale omnoho menej početná, ale ja som aj strašne komplikovaný čo je pre baby sexi
hihi ze slovenky len rumazgaju no ja nie som na slovensu a ani nerumazgam mam dobreho muza a aj sa patricne odmenuje za vseto ale asi to nie je zo slovenkami ale s primitivnimi slovakmi ako si ty chlapce co si nevies ani vlastne auto kupit chudacek hihi a musi si vypisovat zo zenskymi na fore lebo si chce dokazat aky je to cavo trapko jeho by som poslala do prdele a radsej sama jak s takymto hovadom hhihi je to proste tupe a nevyspele ja by som chcela vediet ake tri vysoke skoly ma skor ma tri skoly specialne ako to teraz volame ale co uz s takym telatom vseliaky sme a veru nelutuj sa dievca lutuj tohoto chudacika co ti berie aj auto a hovori si milionar boze to je humus
Baby, načo mu odpisujete...veď takému debilovi ide len o to, aby sa s niekym hádal (vtedy má pocit uspokojenia - čo je smutné a vážne zároveň, lebo nie je duševne v poriadku). Ignorujme ho...nech si ponižuje sám seba....
sak som sa aj trochu zapotil.Ale pocit je to vynikajuci a som este stastnejsi,nez pred chvilov.
ja by som teda chcela vediet co tvoja zena tolko lutuje?
hovedo zvitazil si :D uplne si nas vsetky odrovnal...fuuu :D
liana,
pusinka. Ja svojej zene nic nerobim.To ona sa stale lutuje.Ak trpis komplexami,dajsa liecit.Ja si budem pisat,kde chcema kedy chcem.
Hovádko, tĺčik, počúvaj sem. Šťastnučký chlapček, ktorý vie ubližovať druhým a až potom je šťastný. Trošku porozmýšľaj nad svojím detstvom, kde tvoja mater urobila chybu? Zavrieť by mali aj ju, že toto vytlačila do sveta. Sakra, tĺčik, takého tyrana ako si ty poznám osobne. (až rozmýšlam, či to nie si ty) Vieš ako dopadol? Ostal sám. Aj ty tak ostaneš. Potom nezabudni chodiť na ženské fóra vypisovať ako za to môžeme. Choď trošku zasmrdieť niekam inam, trošku potýraj svoju rodinku, zavolaj mamičke a najlepšie... hoď si slučku. Príživníkov má svet dosť. cmuk.
Hovado ved ty si aj hovado,Keby ta tvoja zena vedela co tu o nej vypisujes ,alebo mozno ani zenu nemas .Mas to v tej hlave trocha popletene.