koncom marca mam rodit.... pri manzelovi som stale len plakala, myslim ze aj posledny odron sa sprav k zene lepsie... a to ma 3 vysoke skoly... vcera to vyvrcholilo tym ze som zistila ze ma na pokeci nick a pise s dievcatami ako slobodny a vola ich si na oravu odpocinut.... ked som mu to povedala este mi vynadal ze si len pise a fotky preposiela a ze co som im tam ja popisala... robi tam so seba milionara pritom pouziva moje auto a byva u mna... a moc mi ani neprispieva, skor to taham ja... len sa bojim lebo tu nikoo nemam a budem rodit
vyhodila som muza pred porodom
Hovado, tĺčik, normalni chytrí chlapi neprispievajú na fóra,keď k problému nemajú čo povedať, preto si tu sám. Aha!!! Tá samota sa už blíži, vychutnaj si ešte pocit šťastia, už nebude dlho trvať, tá krv sa raz nachvíľu nahrnie naspäť. A vieš prečo sa ťa nijaký chlap tu nezastane a musíš s nami - otrasnými ženskými - bojovať sám? Lebo s tebou nik nesúhlasí. cmuk
:D ty si pojedol vtipne huby?
no normalne vsteky tu spolu uvazuejeme nad tebou:D uz prestan :D
este ze nie vsteci chlapi su ako to nase hovado.ja som vdacna za svojho a nemusim ho lutovat.
To nevadi.Ja sa citim aj tak vyborne,Ale trochu ma mrzi,ze na jedneho chlapa ako som ja,musi dat dokopy hlavy a inteligenciu tolko zien,aby sa mu vyrovnali.A to si ani nemyslim,ze som nejaky chytry. Proti prirode sa neda bojovat.
nika, čo nové sa udialo?vrátil sa?
musí to byť strašné pozerať sa na ženu,ktorá plače že si zobrala dokonalého egoistického samolúbeho pana tvorstva. pritom by sme mali plakať my ostatné,čo mame doma normalnych,obyčajných spravnych chlapov. fakt vas lutujeme,myslim si že všetky!!!!
ok :D n chlapi velmi vas lutujeme ake sme my otrasne zeny a vy pritom taki uzasni a my si to vobec nevazime a len vas otravujeme svojimi poziadavkami aby ste po sebe upratali ponozky a podobne.
:D :D
baby,polutujme tích chlapov,čo si tu s nami vypisuju,nech maju dobrý pocit,a potom sa može niekto zase vyjadriť k NIKINMU problému,nech ma ta tema aj vyznam...
Baby, sorry, ja viem, že netreba na hlupákov reagovat, ale...
Hovádko, tĺčik. Zase sa ti odkrvil mozoček a všetko si mal v penise? Veď poriadne čítaj čo ti tu píšeme. Ak niekto píše, že si zvíťazil a všetky nás odrovnal... tĺčik, to bola irónia. (to je keď niekto povie niečo len akože, vieš) Ale to sa už nenaučíš pochopiť. A ešte niečo. Je blbé uvedomiť si, že si zlyhal ako manžel a chlap, že? Veď ak sa tvoja žena ľutuje, to presne preto, že nič nerobíš. To nie je tvoje plus, ale mínus. To by sa ale musel tvoj mozoček znova zakrviť, aby si pochopil také ľudské myslenie. Teraz máš len ten živočíšny pud, ktorý za teba myslí. A ten v tebe vyvoláva pocit šťastia. Potom, keď už budeš sám, príď nám porozprávať ako sa máš. Možno ťa poľutujeme. Alebo ťa radšej nepoľutujeme. cmuk.
Ahoj technecium ty si ale tiež čislo,ale asinie take ako hovadko.A skor sa da žit z mužom ako ty ako z hovadkom.