vyhodila som muza pred porodom

Príspevok v téme: vyhodila som muza pred porodom
nika111

koncom marca mam rodit.... pri manzelovi som stale len plakala, myslim ze aj posledny odron sa sprav k zene lepsie... a to ma 3 vysoke skoly... vcera to vyvrcholilo tym ze som zistila ze ma na pokeci nick a pise s dievcatami ako slobodny a vola ich si na oravu odpocinut.... ked som mu to povedala este mi vynadal ze si len pise a fotky preposiela a ze co som im tam ja popisala... robi tam so seba milionara pritom pouziva moje auto a byva u mna... a moc mi ani neprispieva, skor to taham ja... len sa bojim lebo tu nikoo nemam a budem rodit

technécium

hovado a ako ju môže osúložiť, keď má tri vysoké školy, fantáziu na bode nuly-keďže sa hrá na milionára na pokeci? skúsenosti sú tie tam...

xoc8-8

Aj ja som muž, tiež som ženatý, ale svoju ženu si vážim, pretože je to úžasný človek, vynosila a porodila dve nádherné deti, drží rodinu s úsmevom pokope, a tiež je skvelá milenka - keď už zachádzať do podrobností ako hovado. Ženy sú obdivuhodné za to ako dokážu zvládnuť tehotenstvo a pôrod, verím, že žiadny chlap by to nedokázal, preto to príroda tak zariadila. Chlap ako hovado je len primitívny samec, ktorý nemá kúsky úcty k nikomu, len k sebe, aj to je len otázne. Je mi ťa úprimne ľúto. Tie dievčata sem chodia pre radu a pomoc, chcú pomôcť Nike, ktorá je v strašnej situácii a potrebuje podporu v tom čo spravila a spravila veľmi dobre!!! Hovorím ti ako chlap chlapovi, choď provokovať inde, si trápny a zhadzuješ všetkých chlapov. Dievčatá, máte moju podporu, niekto tomu sebavedomému chudákovi musí povedať pravdu a myslím, že každá ste ju tu mala.

_Marek

Pre mna je sex nieco co si uzivam a je to prejav lasky mojej zene a naopak a nie zaklad dobrych rodinnych vztahov.
No ale kazdy sme iny.Niekto ma sex lebo po tom tuzi a niekto sa musi nutit len aby bolo dobre.A ty hovadi si ten priklad.

hovado

Svoju zenu som si bral,lebo sa s nou bajecne sulozilo.V tych dobach sa nijak intrlrkyualne neprejavovala.Nebol cas. No a ked sme s tym prestali a ona zacala premyslat,rozpravat a lutovat sa uz bolo neskoro.Viem,ze je to smutny pribeh,ale pre inych je velkym poucenim,ze nikdy nesmu prestat sulozit,lebo to je zaklad kvlaitnych rodinnych vztahov.

dada

caute baby...ja sa vam aj cudujem,ze reagujete na pisanie jedneho v uvodzovkach chlapa.ved to ani nie je clovek,to je monstrum.priroda sa velmi dlho namahala,pokial stvorila takehoto cloveka,alebo sa az velmi rychlo poponahlala,a zanechalo to na nom chudakovi taketo nasledky.asi jeho rodicia ked ho plodili,tak boli na inej planete,a nie na nasej maticke Zemi,a takkto to dopadlo.co uz,ale snimam klobuk dolu pred jeho manzelkou,ktora ho trpi.to jej gratulujem,ale zaroven ju aj lutujem.skoda pismen a volneho casu straveneho na jeho osobu.treba ho totalne ignorovat,a jeho prejde ten cierny humor.s pozdravom dada.Hovado maj sa krasne,a ani sa necudujem ze si tu pod takou prezyvkou,lebo sa ti velmi hodi ani nevies ako!!!fakt ti pristane...cmuk!!!