vyhodila som muza pred porodom

Príspevok v téme: vyhodila som muza pred porodom
nika111

koncom marca mam rodit.... pri manzelovi som stale len plakala, myslim ze aj posledny odron sa sprav k zene lepsie... a to ma 3 vysoke skoly... vcera to vyvrcholilo tym ze som zistila ze ma na pokeci nick a pise s dievcatami ako slobodny a vola ich si na oravu odpocinut.... ked som mu to povedala este mi vynadal ze si len pise a fotky preposiela a ze co som im tam ja popisala... robi tam so seba milionara pritom pouziva moje auto a byva u mna... a moc mi ani neprispieva, skor to taham ja... len sa bojim lebo tu nikoo nemam a budem rodit

miska31

Chcelo to vela sily a odvahy lebo som si nevedela predstavit bit sama z bvimi detmi ale ide to,aj ked mi chyba laska a to všetko

technécium

a práve to rozhodovanie najviac ubíja, treba proste urobiť bodku čo najskor lebo sa to už nikdy nezlepší, iste spomienky zostanú-treba sa z nich len poučiť

_Marek

Technecium mam pocit ze nika napisala ze ho vykopla.Takze o nej to asi nebude.Nie vzdy je jednoduche odist od niekoho.Mam pocit ze stale sa ten clovek rozhoduje(zena alebo muz) ci to bude spravne alebo nie a stale su tu aj spomienky.Takze rozhodovanie je dlhsie ako ten odchod.
clovek normalne zvazuje pre a proti.
Technecium zeny su proste ine ako my a nikdy ich nepochopime.Maju svoje stavy a my tiez.Ale my to riesime inak.Ideme sa ozrat.Co povacsine tiez nie je najlepsie rozhodnutie.
Som ale rad ze moja zena sa takto rozhodovat nemusi.

technécium

tak sa pridám, sme tu dvaja muži tak každý z nás bude zastupovať svoju povahovú skupinu, ktoré sa diametrálne líšia
tak pre začiatok, sú chlapi taký ako si ich opísala vo svojom príspevku a potom ako ja, ktorým je ukradnuté čo si myslí vačšina populácie a vždy sa riadia len svojím inštinktom a egom, ktoré je v prípade partnerky spoločným egom!
nerozumiem vám baby prečo ste s takými chlapmi a potom po večeroch plačete a ľutujete sa, treba raz nabrať odvahu a odísť a je to, možno sa to ľahko píše, ťažšie urobí, ale je to jediné správne riešenie, iste veľa vzťahov sa pokazí, ale myslím, že na to treba myslieť už pri výbere a spoznávaní partnera a predídete potom tak podobným komplikáciám...

_Marek

No ano ja sa mozem pripojit.Hovado nevie ocom hovori.Zle sa chudak ozenil alebo nabuchal svoju zenu a teraz sa lutuje ze ona lutuje.