koncom marca mam rodit.... pri manzelovi som stale len plakala, myslim ze aj posledny odron sa sprav k zene lepsie... a to ma 3 vysoke skoly... vcera to vyvrcholilo tym ze som zistila ze ma na pokeci nick a pise s dievcatami ako slobodny a vola ich si na oravu odpocinut.... ked som mu to povedala este mi vynadal ze si len pise a fotky preposiela a ze co som im tam ja popisala... robi tam so seba milionara pritom pouziva moje auto a byva u mna... a moc mi ani neprispieva, skor to taham ja... len sa bojim lebo tu nikoo nemam a budem rodit
vyhodila som muza pred porodom
Chcelo to vela sily a odvahy lebo som si nevedela predstavit bit sama z bvimi detmi ale ide to,aj ked mi chyba laska a to všetko
a práve to rozhodovanie najviac ubíja, treba proste urobiť bodku čo najskor lebo sa to už nikdy nezlepší, iste spomienky zostanú-treba sa z nich len poučiť
Technecium mam pocit ze nika napisala ze ho vykopla.Takze o nej to asi nebude.Nie vzdy je jednoduche odist od niekoho.Mam pocit ze stale sa ten clovek rozhoduje(zena alebo muz) ci to bude spravne alebo nie a stale su tu aj spomienky.Takze rozhodovanie je dlhsie ako ten odchod.
clovek normalne zvazuje pre a proti.
Technecium zeny su proste ine ako my a nikdy ich nepochopime.Maju svoje stavy a my tiez.Ale my to riesime inak.Ideme sa ozrat.Co povacsine tiez nie je najlepsie rozhodnutie.
Som ale rad ze moja zena sa takto rozhodovat nemusi.
no vidíš a myslím, že si teraz šťastná a pritom k tomu stačí len tak máličko, alebo tak veľa?
Technecium aj ja som odišla od od debila a teraz som sama ale je nam lepšie ako s nim
tak sa pridám, sme tu dvaja muži tak každý z nás bude zastupovať svoju povahovú skupinu, ktoré sa diametrálne líšia
tak pre začiatok, sú chlapi taký ako si ich opísala vo svojom príspevku a potom ako ja, ktorým je ukradnuté čo si myslí vačšina populácie a vždy sa riadia len svojím inštinktom a egom, ktoré je v prípade partnerky spoločným egom!
nerozumiem vám baby prečo ste s takými chlapmi a potom po večeroch plačete a ľutujete sa, treba raz nabrať odvahu a odísť a je to, možno sa to ľahko píše, ťažšie urobí, ale je to jediné správne riešenie, iste veľa vzťahov sa pokazí, ale myslím, že na to treba myslieť už pri výbere a spoznávaní partnera a predídete potom tak podobným komplikáciám...
Marek to bolo pekne hura prišiel muž a zda sa že normalny
No ano ja sa mozem pripojit.Hovado nevie ocom hovori.Zle sa chudak ozenil alebo nabuchal svoju zenu a teraz sa lutuje ze ona lutuje.
prečo sa do tejto temy nepridaju aj iny muži a musi tu bit len hovado
Ja som na svoj penis velmi hrdy. A sam som tu preto,ze jeden chlap staci na takuto diskusiu.