no mia 90 ja som si kupovala sampon alverde aloe a ibistek...vyslo ma to sampon 69sk a kondicioner tak isto:) kupovala som to priamo v Dm-ke
ale ja som si kupila este aj kondicioner balea mlieko a marhula ..200ml stojki iba 28sk:D a je vraj super...
tkze za tieto 4 vecicky:D
KONDICIONER BALEA
KONDICIONER ALOE IBISTEK
SAMPON ALOE IBIDTEK
+ TEN SPRAJ GRATIS
som platila iba 168sk..taze je to uplne uzasne
Mia, ja pouzivam sampon Alverde a za tym si davam namiesto kondicioneru tu masku Genera. Ale zatial to robim len tyzden, tak uvidime :) Zda sa mi, ze mam lepsie vlasy. A ja sampony aj balzamy vacsinou striedam.
umbrela: juj, som rada že si spokojná, myslím, že ten sprej si aj ja zadovážim :D
mia, ja som za šampón zaplatila 75Sk, ale viem že teraz ho majú v DM-ke v akcii za 65SK.
umbrella to si kupovala sampon panthenol??a kolko ta to vyslo dokopy aj s kodicionerom a samponom??este chcem vediet teraz som si objednala tu masku genera neviem ci poznate alebo aj pouzivate myslite ze by som mohla pouzivat ten sampon alverde, potom kondicioner od toho a este aj tu masku nakoniec???
baby to hadam nie su moje vlasy:D mam ich uuuuuzasne!!!:D ako uplne vazne:D taze mozem len odporucat:D(ale teraz neviem ci ich mam take krasne z toho spraju alebo z toho samp- a kond.:D ale sak to je jedno:D aj tak ho dostanete zadarmo):D
opisem ti co je tam napisane:D
,,Normalne tuzenie.Vysokohodnotne latky s bielym cajom a s eytraktom z citronovej travy dodaju vasim vlasom spolahlivy dlhotrvajuci objem a chrania ich pred vysusenim a skoldivymi pplyvmi prostredia.Ucinna kombinacia chmelovym extrktom a šalekom dodava Vasim vlasom objem a lesk"
tak akurat som si ho dala a aj ten sampon a kondicioner:D tak som zvedava:D potom napisem ako som dopadla:D