Klub Alverde maniačok

kikina

áá, to je mesto porovnatelné s mojím :D a kde býva ten púder? normálne v alverde regáli pri ostatnej NEdekoratívnej kozmetike alebo na dekoratívku je osobitný? :D lebo ja som u náš dekoratívku nevidela, ale kedže som slepá, je možné že som prehliadla:D

Karamelka_M

Ja som už pozerala ten púder niekoľkokrát, ale stále sa bojím zariskovať :) Tak radšej si vždy kúpim taký, ktorý mám osvedčený.

kikina

ja by som ju strašnš chcela vyskúšať, najmä púder ... ale u nás ju nedodostať:(... asi iba v niakych väčších mestách
ale čítala som mnohé "recenzie" na špirálu a asi nie je veľmi dobrá

zo simplywoman:Veľmi som sa potešila keď som objavila v DM-ke dekoratívnu kozmetiku od Alverde. Práve mi dochádza maskara a preto som siahla práve po nej. Mala som tušenie že keďže ide o prírodnú kozmetiku, táto maskara s mojimi riasami asi neurobí ktovieaké zázraky ale čakala som aspoň priemernú spokojnosť. Som žiaľ sklamaná na celej čiare. Maskara síce pekne vonia - necítiť z nej žiadnu chémiu - ale nanáša sa príšerne. Otiera sa pri nanášaní a otiera sa aj potom, počas dňa. Pod očami mám stále čierne šmuhy a musím sa často kontrolovať či po svete nechodím ako medvedík panda . Riasy mi ani nezhustila ani nepredĺžila. Skúsim ju ešte zopár krát použiť a ak jej nanášanie a nosenie bude rovnaký horor, asi poputuje do koša . Teraz neviem, či mám ešte siahnuť po dekoratívnej kozmetike inej BIO značky (mala som v pláne vyskúšať Laveru) alebo radšej nie. Nemáte niekto skúsenosti s dekoratívnou kozmetikou inej BIO značky? Veľmi by som uvítala akúkoľvek skúsenosť a radu. Ďakujem.

:((( a ja som si ju chcela kúpiť

mia 90

dakujem moc vyskusam, a este je tu niektora ktora pouziva hennu? mam hnedu ake prisady tam mam dat,aby mi to stmavlo?nejake kakao?

kikina

Trošku mimo témy:)))... ja som si dneska spravila žĺtkovú masku na vlasy, úžasne mi ich zregenerovala, A pritom nezmastnila:) Ako? Vyšľaháme cca. 2 žĺtky(môžeme k ním pridať aj trošku oleja, ale potom nezaručujem že ich to nezmastní:), vmasírujeme ich do vlhkých vlasov( s vínimkov korienkov), necháme pôsobiť 20-30 minút zabalené v uteráku a dôkladne opláchneme najlepšie studenou vodou, lebo sa žĺtok pri kontakte s teplou vodou mlže že vraj zraziť:)
Potom môžeme ešte aj vlasy normálne umyť šampónom.
Je to trošku humus, ale pomáha.
Odporúčam aj Mii.. a alverde nemá masky ani nič podobné, pokiaľ viem

mia 90

a maju aj nejake nezmyvatelne masky alebo take tie regeneracne kury?lebo mam brckave a znicene vlasy zo zehlenia, teraz zehlim len obcas ale chcem si dat ofinu,takze asi budem castejsie hlavne tu ofinu.