Klub Alverde maniačok

Lucinka33

Mail do tej firmy je lion.sro@stonline.sk Napis im, urcite sa dohodnete. A za dovoz som neplatila nic, lebo oni to priviezli s tovarom pre tu drogeriu :)

Lucinka33

Tu masku je tazko zohnat, ja som pisala mail distributorovi do Lion, s.r.o. a dohodla som sa s nimi, ze mi dovezu tu masku do jednej drogerie :) Inak ju maju v takych malickych nenapadnych drogeriach, takze v DM, alebo v 101 ju urcite nenajdes. A aj jedna baba ju predava na mimiaukciach, ale tam je zas to postovne. Ja mam ovocnu masku a vonia nadherne, pre mna este lepsie ako Alverde :)

jamka

a kde maju tu masku ? a tiez tak pekne vonia ? :))
inak aj rozcesavali sa mi v pohode vlasy,nepouzila som kondicioner ani nic ine.ani lak na vlasy. je to skvele,hlavne ten pocit,taky lahky :)

Lucinka33

jamka, aj mne sa zda, ze mam po Alverde sampone lepsie vlasy. Ja mam citrovnovy kvet-marhula a tiez sa pekne lesknu. Dokonca som si po velmi dlhej dobe ani nemusela dat olej na konceky vlasov, lebo neboli take krepovite ako po inych samponoch. Ale pouzivam po tom sampone este masku Genera, tak mozno aj ona mi pomohla.

jamka

no mna hlava zatial nesvrbi :). napisem zajtra alebo o par dni,ci stale funguje ten sampon ;).
no neviem ci posobi proti krepovatosti,alebo ako to nazvat,proste predtym som mala suche vlasy. teraz su jemne,hebke,hladke,leskle,ako babatko

Lucinka33

jamka a ten aloe a ibistek posobi aj proti krepovitosti? (lebo som citala, ze mas kusok krepovite vlasy, ako ja :))