Klub Alverde maniačok

Mimi323

Kikina, tak potom henna je pre teba. Lebo henna ako bylinka chytá na červeno, teda aj všetky odtiene majú nádych do červena. Ja mám blond vlasy a farbím si zlatou blond a mámuž skoro do ryšava vlasy, ak chceš, tak ti pošlem fotku na mail. A Henna sa postupne vymýva.

kikina

ja nepotrebujem aby mi to chytilo niako silno, staci mi nadych.... chcela by som niaku rysavu, ale nemylte si to s niakou provokativnou kriklavou cervenou.... preste taka prirodzenaaa.... normalne mam vlasy rysovo blond, ale chcem teda tu rysovost zdoraznit.... takze Dm henna by mi mala vyhovovat.... a ta fraba sa postupne vymyje?

Mimi323

No vyskúšala som šampon s ibištekom (predtým som mala citronový, poňom som mala rozlietané vlasy, olivový bol taký normálny), no a ten ibištek je uplne super.

Mimi323

Kikina, treba počkať 4 týždne, nemusí sa ti farba úplne vymyť. Ale nerátaj, že ti henna z DM chytí tak ako chemická farba. Ak chceš aby ti to silno chytilo, tak odporúčam radšej tú Lush. A aký odtieň potrebuješ?
Ja si ešte do henny pridávam žltok, kokosový olej a citron, dávam si to na noc, keď je mesiac v znamení leva, vtedy to chytí najlepšie:)

sweet_lolitta

Ja sa chystam na logonu a ak sa mi postasti, tak mi znama ma doniest z indie :)))) o tej z dm som pocula, ze sa len rychlo vymyva, no v pohode regeneruje

Mimi323

Áno máme skusenosti, ale lepšia je henna Lush. Ja používam tú z DM, lebo Lush blon odtieň nemajú. Čo potrebuješ vedieť?

kikina

prosím vás, máte niake skúsenosti z DM hennou? koľko stojí?ja by som to chcela vyskúšať keď sa mi vymyje farba na 24-umytí z vlasov:)))))

sweet_lolitta

Ok, tak aspon nieco, zotrvam pri kokosovom oleji a henne, uvidime, co to spravi po dlhodobejsom uzivani. Ak to bude zle alebo horsie, tak porozmyslam nad nejakymi inymi moznostami.

Mimi323

môžeš si dať pred umytím, aby si si sto krát numyvala vlasy :). Dobre je ho zmiešať aj so žltkom. keď si davam hennu, tak si tam dávam kokosový olej a žltok.