Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Klub Alverde maniačok

csaba

dievčatá ja poznám výrobky na dennú a aj kozmetiku bez chémie len čistá príroda. Moja manželka ako začala používať tieto výrobky je úplne nadšená. manželkine kamarátky tak tiež nevedia vynachváliť tie výrobky. Sú aj cenovo veľmi dobré a hlavne veľké balenia.

kadgam

Ja som zacala ruyom a leskom na pery, teraz chcem vyskusat ocne tiene. Mam velmi citlive oci, preto by som rada vedel, ci ma niekto skusenosti

fliacik2

ahojte...chcem sa spytat, ci niekto z vás nevyskusal lak na vlasy od Alverde s bielým cajom a citronovou trávou...vsetky laky, ktoré som skúšala mi zlepovali vlasy a boli rýchlo mastné....aky je tento?

dione

Ahojte. Ja pouzivam tiez alverde.. Akoda ze sa vo fore kecalo hlavne o samponoch..
Ja som mala asi dva roky problem s pletou pri nose bola plet sucha, a scervenala... Skusala som vselico a napokon po vyrobkoch s alverde som o tri dni nato pozorovala vysledky...Ale nemohla som si dat NIC chemicke.. Plet cistim cistiacou emulziou , potom si pletovu vodu priprvujem sama z bylin.. nechtikovu.. A potom to zakoncim kremom.. Dekorativna kozmetika ale musi byt zas len alverde.. Ja mam tekuty makeup prot stranutiu , lebo vypina plet a potom mam kompaktny puder. Makeup vonia citronovo a puder ma v sebe neptrne trblietky. A objavila som podkladovy ocny tien.. ten ked si dam pred malovanim na viecka tak tiene mi drzia do poludnia. Sampony striedam , raz brezou a šalviou potom s aloe a ibištekom.Aby si vlasy nenavikli... A ked potrebujem masku na plet alebo vlasy, to siaham zas do chladnicky a vyrabam si to sama..Mydlo pouzivame od alverde. Ak by vas to zaujimalo kuknite mi sem-dionee.blog.cz A este nejaka novinka co som objavila. Naturland vyraba dost vela kozmetiky zo svedskych bylin.. sampon, vlasovu vodu, ustnu vodu, zubnu pastu.... da sa objednat v lekarni... Co sa tyka zubnej pasty Homeodent pouzivame doma a vsetci su na nej zavisli:D... cisto prirodna..Doma sa vlastne snazim drogeriu pouzivat bez chemie.. v DM je dostat ECOVER alebo Frosch... Prostriedok na riad mne vydrzi dlho a krasne peni a obsahuje aloe.. Nikde ale neviem zohnat ecover bieliacy prostriedok, tak bielim prirodne, hrncek citronovej stavy.Takze potom ide na rad biobavlna.. bio vyrobky... a zijeme v sulade s prirodou..

Mimi323

Podla mňa je dobrá. Ja odporučam ovocnú :) Neobsahuje škodlivé veci, iba jeden siikon, ktorý je ale zmyvateľny, takže v pohode.

zujky

ahojte kocky:-).
Veru tak, nechala som sa Vami strhnut na hennu...tusim tu robite inu osvetu na hennu :DD najprv len balzam a uz i farbu - zlatistu...z dm... som rada,ze robim pre vlasy nieco dobre:-) davam aj zltok,med a zalievam harmancekovym cajom:-).
Ja by som to rada skusila s tou Laverou, popzeram,ze aky by bol asi najvhodnejsi pre mna:-).
Skusala som aj alverde ten zlty marhulovy... ale taktiez moje vlasy boli sice leskle ...ale take drsne a suche... celkovo nie take zdravo pekne ... .:-/ skoda... ais je to tym, ze som ich dlho krmila vselijakymi chemickymi pripravkami... a ked to na ne nedam zachyba im to:-/.Rozhodne vyskusam Laveru a dam Vam vediet ako sa mi zapaci/nezapaci v tejto teme :-).
dakujem pekne :-)

femka

zujky- ja si uz inu kozmetiku ani nekupujem len Alverde...no s tym ibiskovym mam rovnaku skusenost tiez som mala po nom suche vlasy ale chvala bohu som potom natrafila na citronovy balzam-Alverde a ten je supeeer ale skoro nikdy ho nemaju:( ak ho nemaju tak si kupujem marhulovy aj ten je celkom fajn a sampon si kupujem ten s henou.