Ahojte. Ja pouzivam tiez alverde.. Akoda ze sa vo fore kecalo hlavne o samponoch..
Ja som mala asi dva roky problem s pletou pri nose bola plet sucha, a scervenala... Skusala som vselico a napokon po vyrobkoch s alverde som o tri dni nato pozorovala vysledky...Ale nemohla som si dat NIC chemicke.. Plet cistim cistiacou emulziou , potom si pletovu vodu priprvujem sama z bylin.. nechtikovu.. A potom to zakoncim kremom.. Dekorativna kozmetika ale musi byt zas len alverde.. Ja mam tekuty makeup prot stranutiu , lebo vypina plet a potom mam kompaktny puder. Makeup vonia citronovo a puder ma v sebe neptrne trblietky. A objavila som podkladovy ocny tien.. ten ked si dam pred malovanim na viecka tak tiene mi drzia do poludnia. Sampony striedam , raz brezou a šalviou potom s aloe a ibištekom.Aby si vlasy nenavikli... A ked potrebujem masku na plet alebo vlasy, to siaham zas do chladnicky a vyrabam si to sama..Mydlo pouzivame od alverde. Ak by vas to zaujimalo kuknite mi sem-dionee.blog.cz A este nejaka novinka co som objavila. Naturland vyraba dost vela kozmetiky zo svedskych bylin.. sampon, vlasovu vodu, ustnu vodu, zubnu pastu.... da sa objednat v lekarni... Co sa tyka zubnej pasty Homeodent pouzivame doma a vsetci su na nej zavisli:D... cisto prirodna..Doma sa vlastne snazim drogeriu pouzivat bez chemie.. v DM je dostat ECOVER alebo Frosch... Prostriedok na riad mne vydrzi dlho a krasne peni a obsahuje aloe.. Nikde ale neviem zohnat ecover bieliacy prostriedok, tak bielim prirodne, hrncek citronovej stavy.Takze potom ide na rad biobavlna.. bio vyrobky... a zijeme v sulade s prirodou..