Klub Alverde maniačok

Lucinka33

Ahoj :) Presne tak, so samponmi Alverde mam zle skusenosti. Po par umytiach som mala z kazdeho lupiny. Co sa tyka dlhodobeho pouzivania, tak ja som spokojna s pletovou vodou z ruzi :)

AdulQa

Zdravim vas.. chcem sa opytat ake mate skusenosti po dlhodobejsom pouzivani vyrobkov alverde, lebo co som citala hlavne o tych samponoch tak sa im zacali robit lupiny. tak ci ten uzasny efekt co ste mali zo zaciatku aj pokracoval... :)

Lucinka33

aluska, mala som od alverde tekutu linku, ale nebola dobra. Po asi 3 mesiacoch mi uz nenakreslila peknu rovnomernu linku a to som ju pouzivala len fakt prilezitostne. Druhykrat by som ju uz nekupila.

dionee

Konopny olej. ale chcem potom este jeden teraz neviem ci santalove drevo alebo ylang ylang ale je na suchu a vhodny aj na mastnu plet.

novačik

A aký olej? Ja teraz používam sladký mandľový olej od Natura House, tiež miesto krému. Stačí sa mi ráno trošku natrieť, masírovať pleť do jeho vstrebania a celý deň sa nemusím natierať a okrem toho mi aj pomáha proti vráskam.

dionee

ja sampony , mydlo, ale troska som sa aj presla na skusanie novych veci na plet. Od saloosu som si kupila hydroflny odlicovac, pletovu vodu a olej na plet.
Rozhodla som sa ze na plet chcem skor uz oleje ako kremy . Alverde krem som uz minula. Chcelo to zmenu.Ale kupila som si peeling na tvar od alverde a velmi som s nim spokojna.
Inak sme pokupili radu vital, muzsku radu, radu clear a kozmeticky set sprchac, telove co bolo spolu zabalene.

Novačik

Dionee a čo pekné si dostala - kúpila si si niečo z ruže, ktorá sa ti páči?
Ja som dostala od manžela výrobky z ruže - tekuté mydlo a krém na ruky a nechty a k tomu pekné kozmetické zrkadielko. Mám z toho radosť,lebo mi to pomáha a krásne voniam :-)