Klub Alverde maniačok

novačik

ano tam - -odkaz odstránený- Každý mesiac majú nové akcie. je to fajn a rýchlo posielajú tovar. som spokojná

novačik

dionee, tak bude pekný január, nezáleží na tom kedy si urobíme radosť :-), ja čakam na vianočné akcie, možno bude lacnejšie. ale chystám sa kúpiť niečo na akné pre syna a vrátim sa asi k tej ruži tiež. Tak možno aj ty priebežne sleduj akcie. Pekný večer

dionee

novscik..urobim si pekny januar.. Vianoce uz nevidu:dd
fakt , vonu ruzi mam rada, takze to si objednam.. aj s kremom na ruky.. To nestoji az tak vela

Novačik

Ahoj Dionee,na výstave mi vraveli, že je to toaletná voda,ale že obsahuje vodu, extrakt a olej z troch druhov ruží, takže je veľmi trváci.ak máš rada intenzívnejšie vône tak za tú cenu to stojí. určite si urobíš pekné vianoce :-)

antilaverde

Ano su to kvalitne vyrobky ale ta cena.Je to velmi vela,dat za take male lesky tolko penazi alebo za peeling ktory mi vydrzi na 5x - 200Sk.Ako pekne drahe.

novačik

Ahoj Deplhia,vyskúšala som niekoľko vzoriek krémov. Najviac mi vyhovuje ruža, tú som používala celé leto.Mám suchú pokožku a keď som používala bežnú kozmetiku musela som sa natierať aj 3-4krát denne. Pri tomto kréme mi stačí natrieť sa ráno a celý deň mám perfekný pocit. Teraz skúšam kombináciu mandľa na deň a oliva na noc aj to je fajn, hlavne teraz keď začína byť vonku sychravo. Pozitívne ma prekvapila táto značka.Rýchlo sa vstrebáva,nezanecháva mastnú pleť, jemne vonia a aj cena je fajn na to, že je to prírodná kozmetika.
Krém na ruky je fajn, čo skúšaš. ale ak si často umývaš ruky ako ja, tak si vypýtaj aj ten druhý na odskúšanie. Budeš milo prekvapená.