Klub Alverde maniačok

dionee

tieto su prijemne na cuchove zmysli, hlavne ta pletova voda krasne vonia. No hold bylinky nie kazdemu asi vonaju.
My sme sa s mojim zhodli ze nic nesmrdi , ani ten brezovy sampon co furt o nom pisu ze smrdka:DD

Baja22

ja by som potrebovala denný krém, lebo nemám teraz žiadny. a vonia?:) lebo čítala som tu aj nespokojnsoť, že su hrubé,mastné a smrdia...jasné dám vedieť čo som pokupila:)

dionee

Ja by som skusila vsetko z tej sady. No ja mam aj denny aj nocny krem,pletovu vodu a masku.
Maska mi pride ako krem. Kupila by som si aj pletove mlieko na cistenie i odlicenie, ale neviem ho zohnat. Potom su ampulky ale tie som este nemala.
Denný krém je so vzácnymi esenciami z divých ruží a maslom z orecha shea a nočný krém je so vzácnym olejom z divokých ruží , mandľovým a rakytníkovým olejom. Daj vediet co si kupis

Baja22

dionee, tak teraz na zimu mám skor suchu pleť. a z tej sady divokých ruží čo používaš? možeš mi poradiť s čím kontrétnym si spokojná:)

dionee

A este je tam kremik pre muzov. moj priatel si ho vynachvaluje kedy sa da.. A on je na svoju plet a spol dost haklivy.

dionee

Baja22 a aky typ pleti mas?
No maju tam kremy na mastnu a zmiesanu- s aloe vera a s perlami. Myslim ze tie s perlami su lepsie. Nemastia tolko..
Na suchu je tam krem s divokymi ruzami, to pouzivam teraz a super je,nemasti.
Na porovitu necistu plet je tam krem s liecivym bahnom.Na citlivu su hodvabne a jojobove kremy, predpokadam ze budu ale mastne.Ten jojobovy bol.
Je tam mandlovy na kazdy typ pleti co ti plet aj pekne rozziari, lebo tonuje.
A potom je tam rada pre starsiu plet.. dva druhy.
Tazko takto poradit...

Baja22

Babulkyy,chcem sa spýtať že či ste spokojné ak používate krém na tvár:) používala som niveu a dove a nesadli mi, tak chcem vyskušať tuto kozmetiku len nemam skusenosti čo sa týka krémov na tvár,bola by som velmi rada keby ste mi poradili.

dionee,dakujem v pondelok idem na obhliadku do DM-ky:D tak určo si ho kupim:)

dionee

baja ja mam ten nechtikovy , spokojna.
intenzívne chráni a ošetruje citlivé pery s čisto rastlinnými olejmi.Jojoba , olej z pšeničných klíčkov a extrakt z nechtíka zabraňujú ich vysúšaniu. Takze vol prirodny, ked sa to obcas aj oblizuje:P

Baja22

babulky, má niektorá z vás balzam na pery ten harmančekový?ci aký to je..je dobrý? lebo rozmýšlam nad týmto,alebo potom ten balea kokosový..neviem ktorý z nich:)

Zlatohrivak

Ahoj
Chtěla jsem napsat, že co se týče tohoto testování Ecoveru, tak naopak je musím pochválit, pokud uvádějí že jejich přípravky jsou bezpečné pro přírodu, tak pokud nechcete, aby lhali a vy jste za ty lži platili, musí ověřit zda je to pravda. Popsané testy toxicity jsou standartizované a proto věrohodné. Vemte si kolik živočichů v přírodě to zachrání !!!!
Bohužel Vegani by rádi žili asi v říši snů a pohádek, kdy když se něco řekne jako, že je třeba šetrná a ekologická, tak je to pravda i když není jak ověřit.
Jsem ráda, že Ecover dal přednost zdravému rozumu před fanatismem nevzdělaných jednotlivců.
Mimochodem jsem taky veganka, ale za Vegan značku se fakt nepostavím, leda kdyby přišli s nějakým nápadem jak situaci řešit a našli stejně spolehlivé testy.
Zlatohrivak