ahojte...v poslednej dobe mam problem so suchymi rukami..aj ked som ich pravidelne kremovala, ich mam suche a na niektorych miestach az take podrazdene cervene...a nemozem pouzivat ani tie klasicke kremy na ruky pretoze po aplikacii ma to neskutocne stipe...chcem sa preto spytat ci viete o nejakom naozaj dobrom, najlepsie neparfumovanom kreme...napriklad aj znacky alverde :)
Hej ma Očný krém so svetlíkom lekárskym-
Špeciálne na jemné očné partie, a ten s tym vytazkom mrkvy Dáva pleti prirodzenú sviežosť , lahko opálený vzhlad a zároveň ju napína.
Ja mam velmi dobre skusenosti, priatel tiez chvali aj sampony, z inych ma lupiny.
Mne nesmrdia tie veci co ste popisaly.
Aj rodine vonia napr. ten sprch. kr. s figou a trst. cukrom.
Jedine co mi nevobalo bol krem na nohy.
Muzska rada tiez krasne vonia. Mne vyrobky pridu krasne intenzivne vonave.
ahojte kocky
ma Alverde v ponuke aj ocny krem proti kruhom pod ocami a tekuty korektor?
Pocula som, ze ma aj niejaky krem s niejakym mrkovovym extraktom, mate s nim niektora skusenosti.
Dakujem za vase odpovede
ahojte tak ja som vyskusala najme malovacky, a mozem povedat za ceruzka je velmi dobra, aj puder a korektor, makeup mi nesadol, ale to asi ziadny, a aj rozziarovac je dobry, sampon som neskusala, ale podla toho co tu citam ho ani neskusim,,,
samooplavacie telove mlieko - dobry, ale strasne smrdi
sampon kofein/zeleny caj - super a svieza vona
telove maslo macadamia/bambucke maslo - uuuuplne najlepsie co zatial moja pokozka zazila, hlavne nohy :DDD, trosku dost sladko voni, ale to prezijem..
peeling proti celule - super a svieza vona
ruzova pletova voda - super, ale smrdi
ruzovy pletovy krem - super
marhulovy peeling - super
nechtikovy balzam na pery - super
nechtikovy krem na ruky - nic moc a smrdi
sprch. kr. s figou a trst. cukrom - dobry, ale smrdi
sprch. peeling kokos/lotus - super
telovy krem mandla/cajova ruza - dobry, ale smrdi
sampon marhula/citr. kvet - super
kondicioner marhula/citr. kvet - dobry
kondicioner aloe/ibistek - nic moc
Ludia, ja mam velmi zlu skusenost so samponom alverde. 2krat som ho pouzila a teraz ho asi vyhodim. Vlasy som mala strasne tvrde, ako slama a bez lesku uplne. Moj priatel ho skusal tiez, jemu velmi nezalezi teda na sampone,ale povedal ze toto si uz na hlavu neda..