Klub Alverde maniačok

yxa

vobec neviem aku ponuku ma tato kozmetika, ale začala ma lákat. neviete nejaky nemastný, hydratačný krém na citluvu plet?

janus33

ahojte...v poslednej dobe mam problem so suchymi rukami..aj ked som ich pravidelne kremovala, ich mam suche a na niektorych miestach az take podrazdene cervene...a nemozem pouzivat ani tie klasicke kremy na ruky pretoze po aplikacii ma to neskutocne stipe...chcem sa preto spytat ci viete o nejakom naozaj dobrom, najlepsie neparfumovanom kreme...napriklad aj znacky alverde :)

bodynka

Hej ma Očný krém so svetlíkom lekárskym-
Špeciálne na jemné očné partie, a ten s tym vytazkom mrkvy Dáva pleti prirodzenú sviežosť , lahko opálený vzhlad a zároveň ju napína.
Ja mam velmi dobre skusenosti, priatel tiez chvali aj sampony, z inych ma lupiny.
Mne nesmrdia tie veci co ste popisaly.
Aj rodine vonia napr. ten sprch. kr. s figou a trst. cukrom.
Jedine co mi nevobalo bol krem na nohy.
Muzska rada tiez krasne vonia. Mne vyrobky pridu krasne intenzivne vonave.

tinak25

ahojte kocky
ma Alverde v ponuke aj ocny krem proti kruhom pod ocami a tekuty korektor?
Pocula som, ze ma aj niejaky krem s niejakym mrkovovym extraktom, mate s nim niektora skusenosti.
Dakujem za vase odpovede

hsshhs

ahojte tak ja som vyskusala najme malovacky, a mozem povedat za ceruzka je velmi dobra, aj puder a korektor, makeup mi nesadol, ale to asi ziadny, a aj rozziarovac je dobry, sampon som neskusala, ale podla toho co tu citam ho ani neskusim,,,

Myrra

dalsie skusenosti:

samooplavacie telove mlieko - dobry, ale strasne smrdi
sampon kofein/zeleny caj - super a svieza vona
telove maslo macadamia/bambucke maslo - uuuuplne najlepsie co zatial moja pokozka zazila, hlavne nohy :DDD, trosku dost sladko voni, ale to prezijem..
peeling proti celule - super a svieza vona

Myrra

moje skusenosti:

ruzova pletova voda - super, ale smrdi
ruzovy pletovy krem - super
marhulovy peeling - super
nechtikovy balzam na pery - super
nechtikovy krem na ruky - nic moc a smrdi
sprch. kr. s figou a trst. cukrom - dobry, ale smrdi
sprch. peeling kokos/lotus - super
telovy krem mandla/cajova ruza - dobry, ale smrdi
sampon marhula/citr. kvet - super
kondicioner marhula/citr. kvet - dobry
kondicioner aloe/ibistek - nic moc

vyrobky alverde dost smrdia, teda aspon mne :))

nadja001

Ludia, ja mam velmi zlu skusenost so samponom alverde. 2krat som ho pouzila a teraz ho asi vyhodim. Vlasy som mala strasne tvrde, ako slama a bez lesku uplne. Moj priatel ho skusal tiez, jemu velmi nezalezi teda na sampone,ale povedal ze toto si uz na hlavu neda..