Klub Alverde maniačok

yxa

to ja mam od saloosu ylang ylang, a vobec sa mi nevstrebe, som po nom mastna, a mam pocit že sa mi zhoršila plet, to bola lepšia maska LRP,som ju použivla namiesto kremu na noc a dlho vydrži

bodynka

yxa aj ja mam problem s kremom.
mne henten bol strasne mastny aj na citlivu plet som mala ale od inej prir. kozmetiky tiez bol mastny, najviac mi vyhovali tie s ruzami . Ale ja som presla na oleje. Teraz mam konopny od saloos , no a nato ze je to olej sa super vstrebe

Evva

No tak som si kupila to fluidum s aloe vera. a na mne to teda rozhodne nie je mastne :)(a mam zmiesanu plet) je to ta najmenej mastna vec co som mala na tvari. Skor mam hned po naneseni taky lepkavy pocit ale po chvilke sa strati. a vobec sa po tom NELESKNEM!! Co je moj velky problem tak som stastna :)
Zatial som si ho dala len parkrat tak uvidime dalej :) a dufam ze mi to teda neupcha pory ako tu bolo spominane...

Este som kupila aj odlicovac, nestipe ma a teda asi tiez fajn :) neporiadne som si oci odlicovala hociakym kremom tak toto asi bude lepsie :D

yxa

bodynka ja mam mastnu plet a zároveň citlivu, a tie krémy na citlivu zvyknu byt i na suchu plet a tak su pre mna niekedy dost mastne, takže mam s výberom trochu problémy.

levicaaaaa

bodynka? fluid s aloe??? na mastnú pleť??? to myslíš Alverde??? ja mám zmiešanú pleť a tak neuveriteľne mi ten "krém" zaniesol pleť, že som až neverila, že to ide... podľa mňa to je na bezproblémovú pleť, strašne upcháva póry...

bodynka

No ja som na to bahienko citala chvalu ale mne asi moc vysusi pokozku pri nose aj ked sa v podstate mastim.
A ta maska z bahna mi vobec nerobila dobre. Stipala:(

Inak pouzivame sampony-ziadne lupiny sa nam nerobia, mame i kondicionery tiez su dobre, prijemne vonaju.
Sprchace mam snad odskusanych minimalne 5. Priatel chvali ten s datlami velmi.

Pletova voda z ruzi je uzasna, su dve varianty jedna je bez alkoholu.
Pletova voda na mastnu plet som tiez mala v lete. Nerobila problemy.Ani umyvacia emulzia.
Fluidum s aloe, velmi bol mastny.
Krem z ruzi- denny , nocny nezanechavaju mastny film. Ten nocny je este viac vstrebacnejsi.
Peeling z broskyn je super , nepodrazdi moju suchu plet, prijemne vonia.
odlicovac oci, ked ho pouzijem tak ze navlhcim vatovy tampon a troska natriem odlicovacom je super.
Na celulitidu - sprchac je supis , peelinguje.
A krem na celulitidu sa lepi.
Krem na nohy smrdi trocha ale je taky dobry akoby olejovy.
Krem na ruky s nechtikom, chvalia mi ho ze pekne vonia a je vlacny, nemasti sa.
Sol do kupela jednorazova nevonia.
Alverde muzske vyrobky maju vyraznu chlapsku vonu, priatel stale chvali krem ako mu pomaha. Teraz ma fluid , je s nim tiez spokojny. Skusala som ho, nemasti , krasne sa vstrebe.
Gel na vlasy- je dobry, lak na vlasy vobec nedrzi, tuzidlo je slabe .. pekne vonaju.
Co sa tyka olejov su genialne, mam masazny a z ruzi.Balzam na pery je dobry.Pomaha mi.
Mydla mohlo by byt viac voni, stale ich pouzivame.

Spirala, ta zelena, som spokojna ale babikovske ocka nerobi.
Tiene nie su moc trvacne. Ale pekne su.Aj sa trblietaju..
Makeup, anti-aging zhodujem sa s nazorom Evvy, neni moc kryci ale nedokonalosti typu scervenanie prekryje.Vonia jak pomaranc.
Puder, mne sa tie trblietky pacia.:D
Tien na oci v ceruzke, rozmaze sa mi rychlo.:( podkladovy ocny tien - neplni svoju funkciu.
Uz ma ine nenapada:D

Evva

Tak pridam aj ja svoje skusenosti

-SPIRALA - ale taka dvojstranna z jednej strany biela z druhej cierna mi super sadla, mavala som vecne podrazdene oci a s totu ziaden problem. aj so vzhladom som spokojna - ak ale mate radsej take prirodzenejsie zvyraznenie :)

-CIERNA CERUZKA NA OCI - s tou nie som velmi spokojna, lebo slabo farbi a teda je skor seda ako cierna :)

-SAMPONY - skusala som ten marhulovy a druhy ani neviem ktory ale je to jedno lebo to bolo skoro rovnake, v zasade mi nevadili ale ani nerobili ziadne zazraky, ja mam jemne vlasy a hadam im to trosku dodalo na objeme cize fajn. ale uz si ich nekupujem :)

OCNY KREM S EXTRAKTOM SO SVETLIKA - s tym som velmi spokojna, je prijemny a krasne vonia a citim sa po nom dobre.

TEKUTY KREMOVY MAKE-UP - no ja som velmi spokojna, je ale taky jemny ale kedze nemam rada nerirodzeny vzhlad a ani nema velke problemy s pletou (a ak nahodou nieco pomoze korektor) tak mi vyhovuje. Ten si urcite kupim zas.

CISTIACI GEL Z RIAS - ten mi sedi, pekne robi co ma a pomohol mojej pleti.

CLEAR- CISTIACI KREM S BAHNOM - tak toto bol zatial najhorsi vyrobok co s amojej pleti tyka. nie len ze som nebadala zlepsenie ale praveze mam pocit ze ked ho pouzivam tak sa mi tvorilo viac vyrazok.

MASKA S ALOE VERA - super :) kedze je taka kremovita ja som si ju davala na noc ako nocny krem (kedze sa aj tak neumyva len sa zotrie nadbytok)

KOMPAKTNY PUDER - tiez by som bola spokojna ale mierne mi vadia jemne trblietky co som si nevsimla ked som ho kupovala.. ale aj tak ho pouzivam lebo inak mi sedi pekne kryje, nelesknem sa a zaroven nemam neprijemny pocit ako z inych pudrov. (maju daky bez trblietok? ak hej urcite si kupim)

teraz sa chysam kupit si fluidum s aloe tak uvidime :)

bodynka

janus alverde ma dva kremy na ruky. Jeden
s nechtíkom lekárskym regeneruje suchú a namáhanú pokožku rúk a ponúka jej intenzívnu ochranu. Zácne maslo z orecha shea a olej z nechtíka dodá pokožke dlhotrvajúcu starostlivosť .Vybraná kombinácia účinných látok posilňuje ohrannú funkciu pokožky a vyhladzuje drsné a popraskané ruky.
Druhy je s nejakymi bobulami neviem presne ani co robi.
YXA ten fluid s aloe je ale na mastnu plet.
Na citlivu su kremy s hodvabom,s jojobou alebo na suchu z ruzi alebo z avokada.

aluska

inac tento aloe vera fluid vyhral v nejakom spotrebitelskom teste (odvysielane v test magazine-stv)v prirodnej kozmetike..a vyhral nad omnoho drahsimi znackami, bol uplne nad prvom mieste