Tak pridam aj ja svoje skusenosti
-SPIRALA - ale taka dvojstranna z jednej strany biela z druhej cierna mi super sadla, mavala som vecne podrazdene oci a s totu ziaden problem. aj so vzhladom som spokojna - ak ale mate radsej take prirodzenejsie zvyraznenie :)
-CIERNA CERUZKA NA OCI - s tou nie som velmi spokojna, lebo slabo farbi a teda je skor seda ako cierna :)
-SAMPONY - skusala som ten marhulovy a druhy ani neviem ktory ale je to jedno lebo to bolo skoro rovnake, v zasade mi nevadili ale ani nerobili ziadne zazraky, ja mam jemne vlasy a hadam im to trosku dodalo na objeme cize fajn. ale uz si ich nekupujem :)
OCNY KREM S EXTRAKTOM SO SVETLIKA - s tym som velmi spokojna, je prijemny a krasne vonia a citim sa po nom dobre.
TEKUTY KREMOVY MAKE-UP - no ja som velmi spokojna, je ale taky jemny ale kedze nemam rada nerirodzeny vzhlad a ani nema velke problemy s pletou (a ak nahodou nieco pomoze korektor) tak mi vyhovuje. Ten si urcite kupim zas.
CISTIACI GEL Z RIAS - ten mi sedi, pekne robi co ma a pomohol mojej pleti.
CLEAR- CISTIACI KREM S BAHNOM - tak toto bol zatial najhorsi vyrobok co s amojej pleti tyka. nie len ze som nebadala zlepsenie ale praveze mam pocit ze ked ho pouzivam tak sa mi tvorilo viac vyrazok.
MASKA S ALOE VERA - super :) kedze je taka kremovita ja som si ju davala na noc ako nocny krem (kedze sa aj tak neumyva len sa zotrie nadbytok)
KOMPAKTNY PUDER - tiez by som bola spokojna ale mierne mi vadia jemne trblietky co som si nevsimla ked som ho kupovala.. ale aj tak ho pouzivam lebo inak mi sedi pekne kryje, nelesknem sa a zaroven nemam neprijemny pocit ako z inych pudrov. (maju daky bez trblietok? ak hej urcite si kupim)
teraz sa chysam kupit si fluidum s aloe tak uvidime :)