Klub Alverde maniačok

bodynka

on iba vdaka mineralnym pigmentom opticky vyrovnava prve vrasky. Obsahuje jojobovy olej a maslo cupuac.:D to neviem ake je.
Ale je jemnucky kremovy, ja som na svoju suchu zcervenalu plet pouzila ten a moja plet sa nezhorsovala.
Akonahle som presla na prir kozmetiku , moje problemy s pletou zmizli a nasteva u koznej uz nebola potrebna
Popripade by som na plet skusila miesto kremov oleje rastlinne. Hydrofilny odlicovac.. Saloos ma vybornu ponuku ale to uz skor objednas len z netu a je to drahsie. Ale dllho to vydrzi

Faithka

Na to make-upe vzadu píše, len že neobsahuje syntetické vône atď. Inak je to písané po Nemecky.
A ďakujem veľmi pekne za rady. Asi vyskúšam ten avokádový krém, ke´d vravíš, že mastný a potom niečo z tých ruží a snáď niečo zaberie. Ešte raz ďakujem. A ten druhý make-up antiaging mi nemôže uškodiť pleti, keďže nie som ešte stará? Mám 17, a neviem či to mojej pleti bude robiť dobre.

bodynka

ten kremovy som neskusala, ale ma zanechavat tusim matnu plet. Neopises mi co pisu o nom vzadu? Na suchu co som ja skusala bol dobry anti-aging makeup.
Ak chces nieco na suchu plet z kremikov a tak, odporucam radu z ruzi , alebo kamoska teraz pouziva avokadovy krem je na velmi suchu plet, a pisala o nom ze ju dobre zhydratuje, ze je sice mastna tak si ho da na noc ale plet ma potom hladku. Mne na suche scervenale miesta pomohlo cistiace mlieko z ruzi.
Alebo by som skusila radu na citlivu plet hodabne kremy,cistiacu penu..

Faithka

A ten fluid s aloe vera, o ktorom tu píšete je vhodný aj na suchú pleť? ja už neviem, čo mám robiť, a mastičky od kožnej sú plne o ničom. Elocom, ten síce zaberie ale lišaje mám späť. Advantan absolútne nezabral. Okrem lišajov na čele, mám celú tvár suchú a nos sa mi už šúpe, pričom ho mám aj mastný, pretože mám akné. Inak by som zhodnotila, že mám veľmi suchú pleť, mierne mastnú a problémy s akné. Celý dekolt a chrbát mám vyhadzaný. Som zúfala.

Faithka

A ten fluid s aloe vera, o ktorom tu píšete je vhodný aj na suchú pleť? ja už neviem, čo mám robiť, a mastičky od kožnej sú plne o ničom. Elocom, ten síce zaberie ale lišaje mám späť. Advantan absolútne nezabral. Okrem lišajov na čele, mám celú tvár suchú a nos sa mi už šúpe, pričom ho mám aj mastný, pretože mám akné. Inak by som zhodnotila, že mám veľmi suchú pleť, mierne mastnú a problémy s akné. Celý dekolt a chrbát mám vyhadzaný. Som zúfala.

Faithka

Kúpila som si ALVERDE TEKUTÝ KRÉMOVÝ MAKE-UP... Mám suchú pleť, tak dúfam, že mi ju nepoškodí ešte viac, a len mi pomôže aj keď to tomu neverím. Je dobrý aj na suchú pleť? Alebo aký make-up je dobrý na extrémne suchú pleť?

bodynka

Čistiaci gél s extraktom z morských rias pre normálnu a zmiešanú pleť,Regeneračná pleťová voda s výťažkami z morských rias,Aqua ampulky z morských rias ,Fluid Aloe Vera,Aqua denný a nočný fluid Perle,roll-on aqua na oči.Ako make up by si mohla skusit tonovaci krem na kazdu plet.Inak kremovy makeu by mal zanechat matnu pokozku. Spiralu si kup od nich v tej zelenej tube.

tina84

Mozete ti napisat ake ma vyrobky v ponuke Alverde na zmiesanu plet /denne a nocne kremy, odlicovace, makeupy/
Neviem nahodou, ktora spirala je na citlive oci /strasne mi slzia oci/, lebo ani na jednej som nenasla, aby tam to bolo napsane.
Ten ocny krem s nechtikom je suprovy