Klub Alverde maniačok

yxa

to asi nie, všetky nie su vhodné, malo by byt správne ph,.... aby sa nenrušila pokožka...., velmi sa mi mastia vlasy, lebo mam kožnu chorobu a musim ich umyvat, lebo za to potom zhoršuje

Faithka

A púdre od od Alverde sú dobré? Neviem či si mám kúpiť alverde,alebo dermacol. Z dermacolu majú dobrú kryciu schopnosť. Aký je Váš názor na púdre od alverde?

Ten krycí krém je celkom dobrý, slabo zafarbuje, ale zatiaľ môže byť. Uvidíme ako ďalej.

janus33

ja som si vcera kupila ananasovy sprchovy gel lebo krasne vonal, ale v sprche uz taku vyraznu vonu nemal....ale pokozka po nom bola pekna jemna :)

rew

Telove maslo s olejom z makadamovych orechov - super na pokozku a velmi pekne vonia :)
Spirala pre zvacsenie objemu - je sice pravda ze uz nikdy si ju nedam ked vonku co i len trosku prsi :) , ale inak je to najlepsie co som mala. Ma taku super baculatu kefku a vobec nezlepi riasy, vyzera prirodzene
Transparentny gel na obocie, ocne tiene - super
Ruz - ok
Sprchovy gel s olivami - prijemna vona, nevysusuje
Olej proti celulitide - neviem ci pomaha, lebo ho nepouzivam pravidelne ( minimalne to masirovanie musi zabrat :) ) ale velmi sa mi paci vona
Makeup - nejak mi nesadol, ale to mne zatial ziadny :) dam mu este sancu ked si kupim alverde krem na tvar.
Tonovaci denny krem - celkom fajn, ale mne zanechava taky olejovity povlak ktory mi trosku vadi

Najblizsie chcem vyskusat denny krem a pletovu vodu z divokych ruzi :) A casom aj sampony.. tak snad sa mi z toho nevratia lupiny :)

Btw.. od 8.3. maju v DM zlavy na alverde - tusim 20% po vytlaceni nejakeho kuponu