Tak dnes som bola v DM-ku a kúpila som si šampón Balea s ginkom a Alverde make-up ale taký tuho-krémový s hubkou na nanášanie - je bez konzerv.látok a voní medovo,uplne super aj dobrá cena ze 4,50 eur
Baja22: a aký si mala druh toho Alverde šamponu? na nete som našla že je na citlivú pokožku dobry Alverde s brezou a šalviou, tak rozmyslam že si ho pôjdem kupit a vyskusať.
a ešte aký používaš teraz šampon?
ekusiiik, tak ja som šampon od Alverde používala dlhžšie a zo začiatku bol OK, lenže po čase sa mi spravili z neho lupiny a svrbela ma pokožka hlavy... ja ho neodporučam, ale zas pre teba može byť dobrý.
ajojte kočky, neviete mi poradiť? chcela by som šampon Alverde,ale moja pokožka je taká šupinková a sem-tam svrbiaca(len pri zátylku), mám aj citlivú pokožku.
Zmizli vám lupiny po Alverde šampone?
dakujem velmi pekne
čo je podla vás lepšie ten očný krém so svetlíkom lekárskym alebo ešte majú v ponuke taký očný chladivý roll on, mám pod očami citlivú pokožku (asi ako kazdý) a mierne kruhy pod očami
lenkaa, väčšinou pokiaľ si spomínam majú oleje po 100ml. Ktorý olej máš konkrétne na mysli? Ja používam momentálne s vôňou pomaranča a santalového dreva. Mne vonia úžasne, ale už nie je v predaji. Ale pomaranč marakuja (alebo niečo podobné) sa mi tiež pozdáva a je v predaji. Inak odporúčam masážne oleje značky saloos.
Maju sprchace co zjemňujú podráždenie pokožky a intenzívne ju zásobujú vlhkosťou.A majú i sprchové krémiky čo pokožku čistia obzvlášť jemne bez toho aby ju vysušili . Vsetky genialne vonaju.