caute ! ,,, chcem sa spytat ci pijete mlieko ...ci vam neak pomaha (-:
--------------------------------
Článok na tému "Mlieko je stále základnou zložkou výživy" www.zdravie.sk
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Pijete mlieko?
Lolka,
nemam ponatie.
moja mama zvysil konzum mlieka o viac ako 100% v porovnani s mladostov.
uz skoro tri roky pracuje teraz na druhom podzemi ako pracodavca pre miliony cervikov...
takze dobra rada-vyhybaj sa u nas predavanemu mlieku.
a nato aby slovensky nevzdelanec sa prejavil uz nepotrebuje chodit na vysku,
staci mu aj zakladna.
a to je dobry znak.
hehehehe,
si prikladom typickeho slovensky vzdelavaneho nevzdelanca.
a tvoje meno je Jozko :)
aha kosa, a co sa týka mlieka ja mam rada vajíckový chleba a ja si pridám do vajícka aj mlieko to zmiesam, ked ho nepijes casto nemalo by skodit nie?
Lolka,
mas caje vo vrecusku ( porciovane) , alebo predavane vo vetsom sacku, povecme po 250g. toto sa vola sypane caje.
v minulosti predavali caje sypane z Vietnamu, Ciny ( oblubovali sme doma z Vietnamu). Voda zovrela, nasypali sme asi dve polievkove lyzice caju do konvice na caj, to sa zalialo vodou.
caj bol vyborny nie ako sucasne zvratky...
inac,
lekar sa ma cukrovkara opytat ci mlieko pije ak ano tak je to prva vec ktora musi z jedalenskeho listka von.
Mimi323,
mam znamych zo Sri Lanky.
clovek by si myslel ze su zdravi nakolko v Indii je to iny styl a Srilanka je blizko.
Faktom je ze ten zo Srilanky ma malu farmu a mlieko sa stalo potravinou.
necudo ze maju doma cukrovkarov, a mladych uz po smrti...
MLIEKO,
uz niekolkokrat sme ako prvi napisali ze mlieko v podstate nebolo v Cine a v Japonsku az donedavna zname. Japonsko zacalo predavat mliekovyrobky len od nedavna, nakolko zapada do strategie mliekopriemyslu. Cina je na tom horsie nakolko otvorit maloobchod v najzaostalejsom CUNG CANG CING CE by neprinieslo okamzity zisk.
A tak mlieko DODAVAJU do roznych potravin atd atd.
statistika jasne hovori ze krajiny kde je mlieko potravina ( a nie pozivatina ako to bolo kedisik aj u nas) je vyskyt rakoviny vetsi o 100%.
u nas je druzstvo, ale to asi skor prasce a tak, ale múka asi nie, a keby aj tak nie celozrnna nic také neviem