caute ! ,,, chcem sa spytat ci pijete mlieko ...ci vam neak pomaha (-:
--------------------------------
Článok na tému "Mlieko je stále základnou zložkou výživy" www.zdravie.sk
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Pijete mlieko?
kikuus, dana stranka na mlieko je plna lzi, je to vlastne reklama na mlieko a dost nekriticka. Take malickosti ako zamorenie mlieka pesticidami, antibiotikami, hormonami a pod akoby neexistovali.
Naviac take hlasky, ze mlieko je najbohatsi zdroj vapnika az 12000 mg na liter, len napr karfiol na na 100 gramov 400 mg vapnika, nehovoriac o roznych velmi bohatych potravin na vapnik.
Take "malickosti", ako ze absorbcia vapnika z mlieka je velmi zavisla od roznych enzymov, z ktorych hlavne starsi ludia maju nedostatok tam nikde nebola spomenuta, tak, akoby sa vapnik kazdemu z mlieka bez problemov absorboval.
Studie, kde zistili opak akoby neexistovali. Hlavne pri osteoporoze starsich ludi.
fester,
bud rad, ak ti neskodi. Si jeden z mala.
Fester, chápem, že sú ľudia, ktorí sa nezamýšľajú nad stravou. Ale aspoň jeden človek v rodine - najčastejšie žena - by mal vedieť ako strava pôsobí, pretože od toho závisí zdravie rodiny. Skutočným lekárom v rodine je takto človek, ktorý nám pripravuje jedlo .
Dnes je strava vysoko rafinovaná , priemyselne pozmenená, dovažaná z iných zemepisných šírok, a teda neprirodzená, proti prírode. Človek ale nikdy nebude silnejší ako prírodné zákony, vždy sa mu to vráti.
Strava v súlade s prírodou nám prinesie vytúžené zdravie a harmóniu v našom vnútri.
myslim ze a reklama ma stranku www.objavmlieko.sk
vsimli ste si tu reklamu na mlieko vseobecne?aby deti pili mlieko a tak...to uz potom clovek ani nevie co si ma mysliet chapem ze su ludia z toho zmagoreny...ja mlieko neznasam cize zdrave nezdrave nepijem ho
za mojich 17 rokov som nikdy nepila mlieko.. nikdy som nemala žiadnu zlomeninu ani nič inšie... jednoducho nechuti mi to!! ani syry nič..
... ja rozpravam k veci :P keby som sa nad kazdou potravinou zamyslal kolko ma v sebe skodlivych latok kolko cukrov ... :P v com inom su prirodnejsie latky ako v mlieku ? :P jasne ze v mlieku z teska co kupujeme su aj vseliake <>oviny ... ale normalny zdravy ludia by mali mlieko pit ... s mierou :D to ze pijem 2 litre to uz je moja vec mam dovody svoje ...
DAMIAN...dakujem
WIKUSH...no,prave preto som sa pytala DAMIANA,na ten kazeinat,lebo som kupila mlieko sojove a tam bolo napisane,ZE MOZE OBSAHOVAT STOPY KAZEINATU...
/NA KRABICI/a moc mi to nerobilo dobre ked som ho jedla,takze ja musim vynechat uplne mlieko aj sojove...
fester,
k veci sudruh, k veci.