Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

"POKEC" ...

Príspevok v téme: "POKEC" ...
*fialka*

čaute. mam užasneho priatela.
sme spolu už 4 roky, z toho už
2 roky spolu bývame. som pre neho
všetko a on pre mna a nikdy by mi neublížil.
sme zasnubení a chystáme čim skôr svadbu.
Ale...on si v kuse na slávnom pokeci s niekym dopisuje.
ja si tiež píšem, ale v podstate mi je jedno, či to je baba
alebo chalan,či ma fotku, či je pekný/á alebo ne...
Ale on si píše len s babami a velmi peknými babami.
Jeden čas mal aj jednej fotku v mobile a dokonca jej vyvolaval.
Toto proste neznesiem a robím mu sceny. On mi len vyčíta, že
nemože mať kamošky.Ale už sa mu nie raz stalo, že zas dal
nejakej číslo a ona sa do neho po čase zalubila a nedala mu pokoj...
Vždy sme boli k sebe otvorení, ale ako som mu prišla na toto, tak
si predo mnou schovava mobil a všetko schováva...On tým dievčatam povie
že ma priatelku a tak, že je zasnubení. Nehanbí sa a neskrýva to. Ale ked
sa chcel s jednou aj stretnuť...došla mi trpezlivosť...
Robim ja niečo zle alebo ... ?

jamka

pozri si temu "podvadza ma?" ... nevravim ze aj teba ten tvoj ale,ja by som tiez mala nervy..a necudujem sa ti ze ziarlis.
jedna vec je mat kamosky,a druha vec je pliest babam hlavu a stretavat sa s nimi "len tak".ked s niekym planujem buducnost tak nepotrebujem predsa pliest hlavu inym,aby som si dokazovala ze som stale neodolatelna

jamka

pozri si temu "podvadza ma?" ... nevravim ze aj teba ten tvoj ale,ja by som tiez mala nervy..a necudujem sa ti ze ziarlis.
jedna vec je mat kamosky,a druha vec je pliest babam hlavu a stretavat sa s nimi "len tak".ked s niekym planujem buducnost tak nepotrebujem predsa pliest hlavu inym,aby som si dokazovala ze som stale neodolatelna

ivanka39

moja mila, ked ti uz teraz toto robi,a takto si dviha sebavedomie, je to ubohy chudak a je len otazka casu kedy ta podvedie ak ta uz aj nepodviedol. poznam to z vlastnej skusenosti.fakt mu to zatrhni

me for me

ahoj fialka, no moj mal tiez isty cas v mobile svoju kolegynu ale akonahle som to zistila okamzite to vymazal..vies co,ked s tym nechce on prestat tak zacni sa aj ty tak spravat,skus sa zacat stretavat s nejakymi kamaratmi a povedz ze su s pokecu aj ked nebudu,mozno si potom uvedomi ake mu je to neprijemne..

ssia

nie ja totizto vobec neziarlim...doverujem a preverujem, ale nezierlim. a mozno by si mohla viac doverovat a menej preverovat.

Smajlikova91

fialka,myslim ze stetka je prisilne slovo..ale tak mu normalne povedz,ze sa ti to nepaci,ze mas problem doverovat mu,ked si meni cisla s babami a tak..mne osobne by toto asi tiez vadilo,keby to zachadzalo uz do stretnuti,inak proti nejakemu pisaniu v ramci kamaratstva nemozes urobit nic,ma na to uplne pravo..chapes,slobodna komunikacia :D

brieta

a s tou stetkou mas pravdu,poznala som jeden parik,on odisiel do zahranicia na brigadu a zblaznil sa do stetky,nechal zenu,deti vsetko

brieta

no ja si myslim ze to urcite nieje normalne,jasne ze nemozes cakat ze bude svaty,chlapi sa radi obzru za peknou kockou trebars aj na ulici ale aby ju mal v mobile a chcel sa stretnut...cudne naozaj.
tvoje obavy su podla mna na mieste.