Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

"POKEC" ...

Príspevok v téme: "POKEC" ...
*fialka*

čaute. mam užasneho priatela.
sme spolu už 4 roky, z toho už
2 roky spolu bývame. som pre neho
všetko a on pre mna a nikdy by mi neublížil.
sme zasnubení a chystáme čim skôr svadbu.
Ale...on si v kuse na slávnom pokeci s niekym dopisuje.
ja si tiež píšem, ale v podstate mi je jedno, či to je baba
alebo chalan,či ma fotku, či je pekný/á alebo ne...
Ale on si píše len s babami a velmi peknými babami.
Jeden čas mal aj jednej fotku v mobile a dokonca jej vyvolaval.
Toto proste neznesiem a robím mu sceny. On mi len vyčíta, že
nemože mať kamošky.Ale už sa mu nie raz stalo, že zas dal
nejakej číslo a ona sa do neho po čase zalubila a nedala mu pokoj...
Vždy sme boli k sebe otvorení, ale ako som mu prišla na toto, tak
si predo mnou schovava mobil a všetko schováva...On tým dievčatam povie
že ma priatelku a tak, že je zasnubení. Nehanbí sa a neskrýva to. Ale ked
sa chcel s jednou aj stretnuť...došla mi trpezlivosť...
Robim ja niečo zle alebo ... ?

jaja

je rozdiel mat do istej miery svoje sukromie,ale nie za kazdu cenu ho branit,telefon uplne a tak...ja tiez nemam rada ked mi niekto cumi do telefonu,alebo co pisem,nic neskryvam je to len o pocite mojho sukromia:)ale to unho mi uz pripada prilis,stretnut sa s nejakou,vymena cisel....neviem no a ze jej vyvolavallllllll.achjaj,nezniesla by som tiez:)

jaja

fialka_4:)to ma len tak napadlo,uplne mi to prislo ako keby to pisala moja kamoska,ta je tiez v znameni byka:D
inak viete co ma napadlo?mne to pripada take,ako keby skusal ako daleko moze zajst...mne by sato tiez nepacilo,zacala by som mu robit asi to iste,mozno by zabralo:)

ssia

očividne som tu jediná čo ho chápe...čo je na tom že si chalan píše na pokeci s peknými babami?aj keď má snúbenicu, môže sa s nimi predsa rozprávať. a čo keď sa s nimi chce osobne stretnúť? asi potrebuje sa porozprávať, možno aj o svadbe alebo o niečom o čom sa s fialkou nemôže...no a čo keď má v mobile fotku kamošky???? ja mám tiež v mobile fotky kamošov a čo teraz??? myslíte že keby som bola zasnúbená tak si ich vymažem? ani náhodou!!! a mobil si tiež skrývam, nechcem aby mi tam iní hľadeli. nemám tam čo skrývať, ale je to predsa moje súkromie, moje sms-ky a fotky a všetko:DDDDD

leerka

teda toto by aj mne poriadne prekazalo....akoze komunikacia medzi dvomi ludmi dobre, s tym neurobim nic, ale aby mal vo fone fotku neakej "onej" tak to nie.....porozpravaj sa snim o tom a uvidis co ti k tomu povie...a ked si shcovava pred tebou aj telefon....no nic moc....moj je zase na facebooku a neni som z toho 2x nadsena ale nic s tym neurobim....a viem, ze si tam pise iba s ludmi ktoryhc poznam aj ja...a fon a pc predo mnou neschovava....ale ak by nahodou ano, mamla by som podozrenie....