Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

"POKEC" ...

Príspevok v téme: "POKEC" ...
*fialka*

čaute. mam užasneho priatela.
sme spolu už 4 roky, z toho už
2 roky spolu bývame. som pre neho
všetko a on pre mna a nikdy by mi neublížil.
sme zasnubení a chystáme čim skôr svadbu.
Ale...on si v kuse na slávnom pokeci s niekym dopisuje.
ja si tiež píšem, ale v podstate mi je jedno, či to je baba
alebo chalan,či ma fotku, či je pekný/á alebo ne...
Ale on si píše len s babami a velmi peknými babami.
Jeden čas mal aj jednej fotku v mobile a dokonca jej vyvolaval.
Toto proste neznesiem a robím mu sceny. On mi len vyčíta, že
nemože mať kamošky.Ale už sa mu nie raz stalo, že zas dal
nejakej číslo a ona sa do neho po čase zalubila a nedala mu pokoj...
Vždy sme boli k sebe otvorení, ale ako som mu prišla na toto, tak
si predo mnou schovava mobil a všetko schováva...On tým dievčatam povie
že ma priatelku a tak, že je zasnubení. Nehanbí sa a neskrýva to. Ale ked
sa chcel s jednou aj stretnuť...došla mi trpezlivosť...
Robim ja niečo zle alebo ... ?

rada

Ja som to zazila na vlastnej kozi. Chodili sme spolu 4 roky, no rozisli sme sa a on to vraj do dnesneho dna lutuje. Chatoval si s mnohymi babami, a ja som mu doverovala, aj jeho stretnutia som tolerovala. Ubezpecoval mi, ze je vsetko ok. No nebolo. Zacinal si s nimi. A ja som ho opustila. A opustila ho aj ta kamaratka, s ktorou si zacal (vedela, ze ma priatelku)... Jednoducho som uz na taketo veci tvrda. Urcit hranice a ziadne stretka, ziadne fotky v mobile... A ked to mysli s tebou dobre, chodievaj na stretnutia tiez. A pamataj! Doveruj, preveruj.

jaja

fialka_4...ano je to zaujimave,ze to mame tak podobne:)laska je uzasna vec,najma taa opatovana:)ten lietajuci koberec je super napad:DDbrala by som,aj lietajuca pohovka by mohla byt prinajhorsom:DDjj mnohe kamosky to fakt absolutne nechapu...nezazili:)prepac,musim sa odmlcat fialocka moja:)drz sa,prajem ti nech vam to klape a nech ste spolu co najnajnajcastejsie:)pekny vecer

leni259

Tak moj názor je, že Tvoj priatel ničí Váš vztah. Keď už ma teba, tak by si nemal písat s dievcatami, toboz sa s nimi stretávat a vymienat si císla alebo co este. Ak chces, aby ste boli obaja stastný a ak ta naozaj lubi pre lásku by mal nieco obetovat a zriect sa určitých vecí. Nech si píse len s dievcatami, ktoré osobne pozna a nie z hocijakými babami ked ma Teba. Jemu by sa to pácilo keby si píses s hocijakým chalanom stretávas sa s ním a este sa do teba zalubi. Ved ohrozujete si tým Vás vztah, zalubi sa aj on a nechá ta. Moj priatel na Tvojom mieste keby mu to robím ma nechá. Skus mu to aj povedat ty, ze takto vas vztah nema zmysel a ze ked to neskoncí ho nechás. Ak ta lubi tak s tým skoncí, no ak nie tak su mu prednejsie pokecové kamarátky ako ty. A potom zistís aj ci ta naozaj lubi, ale keby ta skutočne lubil bola by si ty prenho jedina a nevyhladával by rozptylenie u iných báb. Kolko trvá Vás spoločný vztah, mozno este nie dost. Radsej sa rozíst skor, ako potom v manzelstve. Este pokial mate slobodu sa mozte rozhodnut. Nie potom, aby si trpela s ním v manzelstve. Ved ked ti to teraz robí bude ti to aj v manzelstve? A v manzelstve si maju byt partnery verny. Budes s ním vydatá a pojde na rande s inou? Dávaj si pozor! A uváz či s ním chces budúcnost.

veverqua

Necitala som si sice ostatne prispevky, ale to, co popisujes je podla mna vsetko, len nie "uzasny vztah" zrely na svadbu. Nikdy by som nedoverovala nikomu, kto chodi na s prepacenim primitivov plny "pokec". A to, ze si drahy dohaduje schodzky s cudzimi zenami a nosi si ich fotky v telefone, nepokladam za normalne. Takto sa niekto, koho ty popises ako "som pre neho
všetko a on pre mna a nikdy by mi neublížil." urcite nesprava. Tot moj nazor.

fialka_4

jaja chaaapem,moj tiez pracuje :-D :-D
a tiez nam uz planuje dovolenku...
hahaaa kolko veci mame spolocnych nieje to ten isty?Ale nie...:-) Je to zaujimave,ze niekto ma tak podobny vztah..
Kamosky to nepochopia ked to neprezivaju...mne je kolkokraat taaak smutno ze kebyze mam lietajuci koberec hned tam priletiiim za nim :-D
My tiez by sme uz chceli byt spolu...uz sa nevieme dockat az tu skolu skoncim,to bude vsetko lahsie...

jaja

fialka_4,pocuvaj,ja uz nemozem z teba a zo mna:Dmy sme tiez cca 3krat do tyzdna spolu,niekedy 2krat,niekedy ostane u mna na viac dni,na dovolenke sme boli takmer 2 tyzdne suvisle spolu,bolo to superrr,na to spominame casto a tesime sa na dalsiu:)no my nemozme byt spolu este stale,hoci by sme aj chceli,ale ja musim dokoncit skolu..:Dtakisto ako si ty pisala:DDa on pracuje,takze tak.vies,kamosky mi vravia,ze mozno je to takto lepsie,ze nie sme az tak casto spolu a tak,ale podla mna nemaju pravdu vobec,ja som niekedy nanervy z toho fakt:(ty ma urcite pochopis:)

fialka_4

jaja mame toho nejako vela spolocneho :-)
Moj tiez chodi viac za mnou....na aute :-)
a stretavame sa tak 3krat do tyzdna...niekedy 2 ...aj 4 uz bolo,ako sa podari...
ja tiez uz sa neviem dockat az budeme spolu staaaale...ale tiez zatial este nejaky cas nemozne...
musim dokoncit skolu a tak...
a Vy ako casto?

jaja

fialka_4..ano,ja som tiez velmi rada,citim,ze mame medzi sebou silne puto,nemyslim len partnerske,ale aj kamaratske a to si velmi vazime,teda citim to aj z jeho strany,ze aj on tak rozmysla:)veru,nech nam to vydrzi,aj nam aj vam:)zial,my tiez nebyvame v jednom meste,tiez je to cca hodina vlakom(nahodicka:D),ale vacsinou chodi za mnou autom.ako casto sa stretavate?ja strasne snivam o tom,aby sme sa mohli este castejsie stretavat,ale zial nie je to zatial mozne.

fialka_4

jaja som rada,ze mame take fajn vztahy :-)
Dufam,ze nam to vydrzi...
a sme spolu menej,len pol roka a le vyvija sa to nadejne :-)
My presne to iste ak nas niekto cudzi "pokusa" si o tom povieme a smejeme sa a sme radi,ze sme spolu...
Je to super...a som rada,ze mi vsetko hovori tiez ide s kamaratmi obcas niekam...ved musi mat nejaku slobodu.
...Zial byvame od seba dalej,asi hodinku vlakom noo....ale je zlaty,stale sem chodi...
a Vy byvate v jednom meste?