čaute. mam užasneho priatela.
sme spolu už 4 roky, z toho už
2 roky spolu bývame. som pre neho
všetko a on pre mna a nikdy by mi neublížil.
sme zasnubení a chystáme čim skôr svadbu.
Ale...on si v kuse na slávnom pokeci s niekym dopisuje.
ja si tiež píšem, ale v podstate mi je jedno, či to je baba
alebo chalan,či ma fotku, či je pekný/á alebo ne...
Ale on si píše len s babami a velmi peknými babami.
Jeden čas mal aj jednej fotku v mobile a dokonca jej vyvolaval.
Toto proste neznesiem a robím mu sceny. On mi len vyčíta, že
nemože mať kamošky.Ale už sa mu nie raz stalo, že zas dal
nejakej číslo a ona sa do neho po čase zalubila a nedala mu pokoj...
Vždy sme boli k sebe otvorení, ale ako som mu prišla na toto, tak
si predo mnou schovava mobil a všetko schováva...On tým dievčatam povie
že ma priatelku a tak, že je zasnubení. Nehanbí sa a neskrýva to. Ale ked
sa chcel s jednou aj stretnuť...došla mi trpezlivosť...
Robim ja niečo zle alebo ... ?
"POKEC" ...
Fialka, v prvom rade treba mat jasne stanovene urcite pravidla, ktore platia vo vasom vztahu; rovnako aj hranice, ktore by sa nemali prekracovat. Ked ti nieco vadi, treba to zrozumitelne a bez zbytocnych emocnych vylevov (pokial sa da) povedat tvojmu partnerovi. S podmienkou, ze ak sa situacia nezmeni, budes robit potrebne opatrenia (je na tebe ake).
Poznam aj dlhsie trvajuce vztahy, ktore sa rozpadli (a dobre ti dvaja urobili). Rozmysli si, ci chces toto trpiet a vecne sa suzovat, ci ti chlap nebeha za zenskymi. Uz len ta predstava je hrozna. Vies si takto predstavit svoj zivot po jeho boku cca 50 rokov? OMG..
Na svete je mrte mrte mrteeee chlapov. Poznaj svoju cenu, vaz si sama seba a drz svoj zivot pevne v rukach! Prajem ti vela stastia :)
mozno potrebuje mat pocit ze sa o neho zeny trhaju ze niesi sama ktora ma o neho zaujem...mozno chce aby si ziarlila ...a mozno fakt mu ide len o tie kamaratstva a schovava ten mobil len preto aby si neziarlila je vela moznosti co sa deje... ale je fakt ze ked sa dvaja lubia a maju sa brat uz by si nemal davat fotky do mobilu inych zien nemal by hlavne tym z pokecu davat svoje telefonne cislo... to by urcite vytocilo aj mna... neviem ja by som tiez robila riadne sceny mne by to ten moj asi nespravil ale kazdy je iny...moj ten radsej kamaratov ako kamosky bo na zeny nema taky pohlad ze by chcel sa s nejakou extremne kamaratit...ked aj dajake kamosky ma tak chodime spolu vsetci von ja on a kamarati... nikdy nie len on a jeho kamoska este k tomu z pokecu ...neviem dievca skus s nim o tom hodit v klude rec ako to tu odznelo...ked nic zle nerobi preco skryva...
fialka_4...no to co si napisala uplne sedi,ako by som to pisala ja,sranda:Dpresne,ja si na to spomeniem zakazdym ked ma vola chalan von,alebo dokonca mi davaju nejake navrhy priamo ci nepriamo a tak....ja mu o tom poviem a spolu sa zasmejeme:)ano,ani mne nechce dat dovod na podozrenie,semtam ide s kamaratmi von,ved aj sama ho posielam,napr.ked je nejaka akcia a ja nemozem,tak nech ide aj sam v pohode,niekedy siel,ale frflal,ze bezomna to neni ono:DDzlatyyy.a niekedy nesiel vobec.vsak je to takto skvele?ale veru ziarlim aj ja niekedy,ale aj on:)a ako dlho ste spolu?nebodaj tiez 2 roky:Da byvate v jednom meste?
a *fialka* ..
podla mna by mu malo viac zelezat na vasom vztahu nez na namotavani nejakych druhych bab...
aj keby to boli pre nho cisto len kamosky,
tiez by si mal ujasnit na com mu zalezi viac...
nemyslim to vobec tak,aby sa niekto kto si najde partnera hned vzdaval vsetkych priateliek a priatelov,to urcite nie...
ale naco ich zbytocne vyhladava na uzasnom pokeci?
A robi take veci?
ozaj ako tu uz bolo napisane mozno skusa co az si moze dovolit...
ale je to cele take...
co s tym ma zse znamenie, ja som tiez byk a take hcovanie by som nezniesla.....a rozpravat sa s "cudzimi ludmi s pokecu" o svadbe? to akoze na to nema normalnych kamaratov....sak nebudte smiesni
jaja jeeej mi to mame tak isto...:-)
ze nebudeme si robit to,co by sme nechceli aby nam robil ten druhy...
aj si na to vzdy spomeniem ked ma nejaky chalan vola von...tak ani uz s nikym nechodim,naco...
ja by som mala ake nervy keby on isiel :-)
aj ked ako aj Ty tiez mu verim,ale ziarlim no :-)
ale som rada,ze mu ani nemusim robit sceny nastastie sam od seba sa nechce s nikym zbytocne zapletat a davat mi dovod na podozrenie...
len nech to tak zostane
fialka_4...presne :)
nie nie,nemyslim si,ze clovek nema mat ziadnych kamaratov,ale vztah tvoria dvaja ludia,dve rozne povahy a musia sa snazit vzajomne sa prisposobit sebe,ja som s priatelom 2roky,velmi mi na nom zalezi a preto niekedy nanho ziarlim,aj ked viem,ze mu mozem verit,on ale vie,ze mu verim,len mi na nom velmi zalezi a tak je to prirodzene,ze si ho ,,chranim":)ale stastie je,ze on ma podobny pristup k takymto veciam ako ja,vo svojom okoli ma vela ,,pokusitelov",ktori sa ho snazia nahovorit na rozne pochybne stretnutia s babami a tak,ved viete...a on mi o tom otvorene povie,lebo vie,ze mu verim,ze ma miluje.a vie ze aj ja jeho.a tak sme sa v podstate dohodli,ze aby sme sa tak nespravali,ako by sa nam nepacilo keby to ten druhy robil tak.a je to uplne super:)ja som pisala z mojho pohladu,ze pri takom spravani ako opisuje fialka,by som ja spozornela uz.ale ona musi najlepsie vediet aka povaha je priatel a tak:)ale evidentne jej to prekaza,tak ako by to prekazalo aj mne.ssia to je vsetko aj vec povahy.
Kazda z nas ma inu povahu,pristup aj inu vysku miery tolerancie...
ja by som taketo spravanie nezniesla...
a schovavat predomnou nieco?By letel hned :-)
ale...veď je to normálne.. proste nikomu nestačí rozprávať sa len s 1 osobou. čo čakáte, že keď sa vydáte tak vám bude chlap úplne oddaný, závislý od vás, bude sa rozprávať len s vami, pozerať len na vás, všetko robiť len s vami a na iných zabudne???
neverím na silu znamení ale som strelec/kozorožec. poväčšine kozorožec ale občas aj strelec.