Kokosový olej

Lucinka33

Mimi, nasla som aj ine kokosove oleje na nete (mozno lepsie) len ta cena bola uz dost vysoka a mali menej mililitrov. Tento sa mi pozdava, je napisane, ze je 100 %-ny. Uz len aby mi ho poslali :)

Mimi323

Ja ten kokosak mám, ale objednávala som inde. Ak ti nedojde, tak tam skús napísať.
Inak, našla si super cenu, ja som ho mala za 6 eur. Nie je to najlepší olej, ale posluži rovnako, sú aj lepšie - ktoré voňaju, ale tie su drahšie a na Slovensku sa nedaju zohnať :(
Ale na natieranie a na varenie je to uplne jedno.

Lucinka33

cica to si ma teda nepotesila, ja som si ho objednala len vcera, tak som zvedava ci mi vobec dojde. A ked ti este po takej dlhej dobe neprisiel, napis im tam mail, ze co sa stalo.

cica mica

ahojte, mate niekto skusenosti s tym kokosakom z melibary? za aku dlhu dobu vam prisiel? ja som si ho objednala pred dvoma tyzdnami a stale nic!

cilli

Lucinka33
To je ten čo mam aj ja, on vobec nevonia a ma žltkastu farbu. Ale učinky na pleť by mali byť rovnaké.

Lucinka33

Zatial je asi najlacnejsi, co sa mi podarilo najst (aj po pripocitani postovneho). Neobjednaval niekto z tej stranky?

Cilli

Ja som mala ten zo Sri lanky, bol lacnejší a nemal žiadnu vôňu, ale aspon je lepší na varenie a na kožu keď si ho dam tak nevoniam po kokose, to mi vyhovuje :))