Ahojte, neviete mi poradiť či sa dá kúpiť kokosový olej aj niekde normálne v obchode? Lebo ho nechcem objednávať z internetu...
Kokosový olej
Mimi, nasla som aj ine kokosove oleje na nete (mozno lepsie) len ta cena bola uz dost vysoka a mali menej mililitrov. Tento sa mi pozdava, je napisane, ze je 100 %-ny. Uz len aby mi ho poslali :)
Ja ten kokosak mám, ale objednávala som inde. Ak ti nedojde, tak tam skús napísať.
Inak, našla si super cenu, ja som ho mala za 6 eur. Nie je to najlepší olej, ale posluži rovnako, sú aj lepšie - ktoré voňaju, ale tie su drahšie a na Slovensku sa nedaju zohnať :(
Ale na natieranie a na varenie je to uplne jedno.
cica to si ma teda nepotesila, ja som si ho objednala len vcera, tak som zvedava ci mi vobec dojde. A ked ti este po takej dlhej dobe neprisiel, napis im tam mail, ze co sa stalo.
ahojte, mate niekto skusenosti s tym kokosakom z melibary? za aku dlhu dobu vam prisiel? ja som si ho objednala pred dvoma tyzdnami a stale nic!
cilli, dakujem. Ja ho chcem hlavne na pokozku a vlasy, tak by mal vyhovovat.
Lucinka33
To je ten čo mam aj ja, on vobec nevonia a ma žltkastu farbu. Ale učinky na pleť by mali byť rovnaké.
Zatial je asi najlacnejsi, co sa mi podarilo najst (aj po pripocitani postovneho). Neobjednaval niekto z tej stranky?
Lucinka33... áno, cena je naozaj dobrá a aj veľa ml je tam toho oleja.
Ahoj, mate niekto skusenosti s tymto kokosakom: www.melibara.sk ? Cena je dobra a aj postovne je vraj 2 eura.
Ja som mala ten zo Sri lanky, bol lacnejší a nemal žiadnu vôňu, ale aspon je lepší na varenie a na kožu keď si ho dam tak nevoniam po kokose, to mi vyhovuje :))