Ahojte, neviete mi poradiť či sa dá kúpiť kokosový olej aj niekde normálne v obchode? Lebo ho nechcem objednávať z internetu...
Kokosový olej
RNG, ďakujem. A prečo práve práškový cukor?
čaute...ja som ho pytala v lekarni a nemali,tak som si ho objednala prave teraz zo stranky www.exofit.sk,len sa chcem spytat ze ako ho mam uzivat,myslim ako casto a ci ho mam zohriat ked je tuhy,ked ho chcem uzit proti kandide.ake mnozstvo denne.dik
Kikina, na hojenie pomahaju nielen kokosovy olej, ale aj vitamin e,jojoba olej, avokadove a karite(shea=butyrospermum=vitellaria=bambuk) a samozrejme hojive aloe vera.
Zmesi tychto(jedle, samozrejme, nie chemicky spracovane) pripoadne s pridavkom praskoveho cukru urychluju podkozne hojenie, a pomahaju hojeniu koze po roznych problemoch(pooperacne jazvy, supinatka, exemy...)
kikuss: ja som si asi pred tyzdnom objednala z tej istej stranky, este mi neprisiel... ale som nasrata ze je take drahe postovne, ved malo byt podla tarif slovenskej posty, nahodou s tym robim a ani s poistenim by nemalo byt take velke, tak neviem....
a je pravda ze kokosovy olej pomaha aj na hojenie jaziev po akne?
zeny darmo sa mastičkujete, aj ta moja lulinka sa furt mastičkuje a na rozume to nevidno, stale je hlupejšia, poradte na to mastičku..
ano je tuhom stave a postovne plus balne vyslo nieco pod 4 eura no...a inak citala som ze kokosovy olej ma mat silnu kokosovu aromu a tento nema absolutne ziadnu tak neviem
tak mi dosiel ten kokosak ktory stal 2,70 eur sa mi zda ale napocitalo sa to na 6,05...ja len tak ze som mala napisat kolko stal tak pisem
biosen.sk - lacnejsi zhruba o 2€ ako v beznom predaji