Kokosový olej

mia 90

pisala som aj do temy vedla:D a ako sa to pouziva?je to ako kura?boze ja mam uz tych veci na vlasy habadej, sa tu iba necham vzdy nalakat na nieco:Dnajprv na generu,potom na alverde,este aj ten kokosovy som chcela ale to postovne sa mi zda drahe,a aj z avonu mam to serum,a teraz na toto:D ani neviem co skôr pouzivat ci vlastne to bude mat nejaky efekt vsetko naraz:D

kikina

www.demiclen.sk
bežne ho dostať v nacheme, aj v DM ale tam je drahý:))
fakt vám to odporúčam, myslím že ani kokosový olej nemôže byť lepší(na vlasy)

kikina

ahojte, dnaska som objavila vlasovy olej znacky DIXI len za 24SK (cistoprirodny):D.. a pre nma je perfektny...na konceky... takze kokosak nepreberiem... aj tak je to postovne nehorazne :D

dirtyd

ahoj mam ten isty kokosak doma co si si ty objednala je tuhy a je vo flasi cize som to riesila tak ze som si flasu dala do hrnca s horucou vodou zohrievala na plyne kym sa aspon polka neroztopila a potom som si cast preliala do mensej nadobky z ktorej sa mi bude lepsie aplikovat

RNG

kikina, poskodene oblasti maju slabsie zasobovanie a cukor vie prestupit cez kozu, tak ako aj kokosovy olej a dat poskodenej oblasti vyzivu

RNG

dirtyd, obvykle odporucam pri kandide a bezsacharidovej diete 2 az 3 lyzice kokosoveho oleja. Ci uz je to len tak zjedene postupne pocas dna alebo v jedlach je jedno.
Dovod preco tolko je v obsahu protiplesnovej mastnej kyseliny(C8, caprilic acid-kyselina kaprilova), ktorej treba 3x1 gram a to sa v troch lyziciach prave nachadza.
Naviac kokosovy olej sa priamo vstrebava a da pouzit na vyrobu energie miesto cukrov/sacharidov, ktore musis zo stravy v protikandidovej diete uplne na cas odstranit.