Ahojte, neviete mi poradiť či sa dá kúpiť kokosový olej aj niekde normálne v obchode? Lebo ho nechcem objednávať z internetu...
Kokosový olej
Neviete aky ja rozdiel medzi kokosovým olejom z Indonézie a zo Sri Lanky?
pisala som aj do temy vedla:D a ako sa to pouziva?je to ako kura?boze ja mam uz tych veci na vlasy habadej, sa tu iba necham vzdy nalakat na nieco:Dnajprv na generu,potom na alverde,este aj ten kokosovy som chcela ale to postovne sa mi zda drahe,a aj z avonu mam to serum,a teraz na toto:D ani neviem co skôr pouzivat ci vlastne to bude mat nejaky efekt vsetko naraz:D
je super www.zdravie.sk
www.demiclen.sk
bežne ho dostať v nacheme, aj v DM ale tam je drahý:))
fakt vám to odporúčam, myslím že ani kokosový olej nemôže byť lepší(na vlasy)
kikina co to je za olej?a kde si ho kupila?
ahojte, dnaska som objavila vlasovy olej znacky DIXI len za 24SK (cistoprirodny):D.. a pre nma je perfektny...na konceky... takze kokosak nepreberiem... aj tak je to postovne nehorazne :D
ditryd jeej pomylila som sa napisala som tvoj nick do kolonky s mojim menom pardon...spravu som pisala ja
ahoj mam ten isty kokosak doma co si si ty objednala je tuhy a je vo flasi cize som to riesila tak ze som si flasu dala do hrnca s horucou vodou zohrievala na plyne kym sa aspon polka neroztopila a potom som si cast preliala do mensej nadobky z ktorej sa mi bude lepsie aplikovat
kikina, poskodene oblasti maju slabsie zasobovanie a cukor vie prestupit cez kozu, tak ako aj kokosovy olej a dat poskodenej oblasti vyzivu
dirtyd, obvykle odporucam pri kandide a bezsacharidovej diete 2 az 3 lyzice kokosoveho oleja. Ci uz je to len tak zjedene postupne pocas dna alebo v jedlach je jedno.
Dovod preco tolko je v obsahu protiplesnovej mastnej kyseliny(C8, caprilic acid-kyselina kaprilova), ktorej treba 3x1 gram a to sa v troch lyziciach prave nachadza.
Naviac kokosovy olej sa priamo vstrebava a da pouzit na vyrobu energie miesto cukrov/sacharidov, ktore musis zo stravy v protikandidovej diete uplne na cas odstranit.