Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kokosový olej

dorkaa2

ja objednávam z biosenu, biosen.sk a som s ním spokojná. Natieram si ním kožu miesto mlieka a odličujem sa s ním a tea tree olejom.

Lucinka33

Tekvicka, tak presna cena za kokosovy olej s postovnym a balnym bola 8,26 eur. Ale ja som to kupovala este zaciatkom juna a myslim, ze posta zvysovala v juli postovne. Najlepsie bude asi napisat mail do Melibary, kolko to bude cele stat.

sade8

pozna este niekto inu stranku, z ktorej sa da objednat - ja som hladala ale nenasla som toho vela, ale nechcem aby to bol kokosovy olej bio - tie su drahsie, ja taky mat nemusim
pytala som sa u nas v meste aj v obchode so zdravou vyzivou, a nemaju ho

Lucinka33

Tekvicka, ked pridem domov z prace, pozriem na fakturu (snad som ju este nevyhodila), ale tusim s postovnym to bolo nieco okolo 8,30 eur. Ale to postovne je vsade take drahe, vacsinou si uctuju okolo 3,5 - 4 eura vsade. zarabaju este aj na tom...

tamtamka

uz sa mina kokosovy olej. Je fajn, zda sa mi, že dost pomáha aj na problemy s pleťou. neružívam ho stále, ale tak obcas...

Melibara a kde na KVP mate predajnu? V ktorej ho dostanem?

tekvicka

baby chcela by som sa spytat kolko vam uctovali navyse za ten kokosovy olej z Melibary..teda postovne a balne, lebo ta cena je skvela lenze to postovne a balne co pisu na stranke sa mi zda vela.dakujem

Lucinka33

Mimi, aj ja chcem mat take vlasy :) Inak som si robila zabal z kokosoveho oleja, ale nejaky rozdiel na vlasoch nevidim. Asi to bude potrebne opakovat velakrat, ak to vobec pomoze...