Ahojte, neviete mi poradiť či sa dá kúpiť kokosový olej aj niekde normálne v obchode? Lebo ho nechcem objednávať z internetu...
Kokosový olej
Na tom naturshop.sk ho maju 200 gramovy, myslela som, ze to bude priblizne tych 200 ml. Lebo ked som porovnavala ine 200 mililitrove tak vsetky stali okolo 7EUR. No ale v melibare je aj tak najlacnejsi, az na to ich postovne a balne..
Len ci je dostatocne kvalitny..tak ako RNG vravi, ze nesmie byt chemicky spracovany..nejako sa mi ten v melibare nezda.. v popise vobec nic nevravia o jeho spracovani..tak neviem..Pri tych drahsich pri kazdom je napisane ich spracovanie..
Ma tento nejaku vonu a chut??
U nas v jednom obchode maju 250ml za 30 EUR..skoro mi zabeho, ked mi to predavacka povedala..
cau
ja som si kokosovy olej kupila v BIO predajni zdrava vyziva v PO,tusim stal okolo 500-600Sk,kupovala som ho pred 3tyz.,inde sa mi to nepodarilo zohnat
iba na plet
iba na plet
jasne este postovne, ae stale je to najepsie...ja beriem aj do zasoby a je to fpohode
iskricka: ani nie je moc lacny lebo je to len 200ml
pre zaujimavast som sa bola pytat v jednom nazvem to bioobchode, a maju tam 300ml za skoro 13 eur co je fest drahe podla mna. najlacnejsi je asi na tej melibare 500 ml za 4,90