Ahojte, neviete mi poradiť či sa dá kúpiť kokosový olej aj niekde normálne v obchode? Lebo ho nechcem objednávať z internetu...
Kokosový olej
Mimi dakujem. Skoda, ze uz nebudu mat tu masku, no nevadi, mozno sa ti podari niekde najst este nejaku lepsiu :)
Lucinka, myslim, že ta čokoláda bola z kokosaku kakaa a avokáda? všetko rozmixovať.
A inak, bola som včera pozrieť v Dargove, ta teta bola sama ochota...že tu masku mali, ale už ju objednávať nebudú. Má tam vyvesené, že bižutéria a vlasová kozmetika, a z vlasovej kozmetiky tam má jeden kondicionér.
Ano,zatial ho mame aj na predajni,tak nech sa paci...okrem kokosaku tam mame aj ine zaujimave veci...Odporucame : GOJI -kustovnica cinska (povazovane za najzdravsie ovocie sveta ).
Melibara a mate ten kokosak aj v predajni na KVP?
zienky, ktore ste sa zaujimali o kokosovy olej a odporucila som vas do Regener. centra na Stefanikovu v Ke, tak zbytocne by ste tam chodili, dnes som u nich bola a kokosovy olej nemaju a ani v blizkej buducnosti ho mat nebudu.
Niekto tu uz davnejsie pisal recepty s kokosovym olejom a napriklad cokoladou, ale nemozem ich nikde najst. Neviem ci ich vymazali alebo som slepa :) Neviete mi prosim poradit, kde ich najdem?
tamtamka ak kombinovat, tak radsej s olivovym
Zdravim vsetkych forakov....natrafila som na tuto stranku nahodou a rada by som objasnila, ako to vlastne s Melibarou a kokosovym olejom je. V prvom rade sa chcem ospravedlnit vsetkym zainteresovanym za oneskorenu dodavku. Ono totiz nastal obrovsky boom v objednavani kokosoveho oleja na, ktory sme neboli pripraveni. To znamena, ze sme museli tovar doobjednat. Kedze sa to vozi z Holadska - z pristavu, tak to istu dobu trvalo, co sme zial nevedeli ovplyvnit. Pokial ide o maily..kazdemu, kto si u nas objednaval, sme zasielali ospravedlnujuci mail s tym, ze dodavka bude meskat. S niektorymi zakaznikmi som hovorila aj osobne. Pokial nam niekto napise, vzdy odpovedame, takze skutocne sa musela stat nejaka chyba na tretej strane. Momentalne riesime s tvorcom mailovej adresy melibara@melibara.sk, ci sa take nieco ako nedorucenie mailu mohlo stat, pretoze mam uz viac aviz, ze mi nieco bolo zaslane, ale nedoslo to.
S pozdravom Melibara :o)
Ahoj, aj mne prisiel kokosak predvcerom. Cica mica, mne sa neroztopil, asi mame chladnejsie doma :) Aj ked podla mna mame iste minimalne tych 20 stupnov, tak neviem preco sa ti roztopil. Inak sa mi paci, dnes si chcem z neho spravit zabal na vlasy.