Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kokosový olej

Lucinka33

Neviem presne, aku stranku myslis od Wella, ale asi tu maurer.sk. Ak ano, tak je to ten olej, znacka Bio Planete. Takto vyzera www.inakis.fr

purblanka

ahoj Lucinka,dakujem za rýchlu odpoved-vieš ja som ho už skušala pozriet aj u nas na východe,ale ho nemaju-mali iba nejaky na opalovanie s kokosom.Ale to je ten isty čo Well tu dal stránku???ja už kašlem na poštovné,velmi ho chcem.

Lucinka33

Purblanka, nie z netu. V klasickom bio obchode som ho kupila. Z netu by sa mi neoplatilo objednat hlavne kvoli postovnemu.

Krevetka810

Lucinka33:jaj:Dja som nevedela že Denzl a Well je tá istá osoba:D, tak sa teda ospravedlňujem:)ale myslím si že ešte jedno dievča tu spomínalo že mu ten Bio Planete nesadol-ale tým som si už nie istá:)

Lucinka33

Krevetka - aha, tak 5. stranu som necitala :) Ale Denz (Well) uz pisal, ze len prve dni mu nesadol :)
Purblanka - vyskusala som ten Bio Planete a podla mna je super, ma peknu jemnu kokosovu vonu aj chut. Chcela som ho len ochutnat, ale odjedla som viac ako som chcela :) Skusala som ho aj na plet a vyzera byt v pohode, nemam ziadny problem s nim zatial. Ten 500 ml z netu radsej nekupuj, ten je v porovnani s tymto o nicom :)

Well

krevetka- v bio obchode je dobry.Len prvych par dni nam doma nejak nesadol.Az potom uz zacal vyhovovat.Proste pokozka zrejme nebola zvyknuta alebo som ho daval velke mnozstvo.