Kokosový olej

Krevetka810

lili fuk:takže asi by som ho tu márne hľadala:((škoda noo.....a ty ho odkiaľ kupuješ?(www:?), a ano doočítala som sa tu len samé dobré ohlasy na Saloos takže som sa nakoniec rozhodla preň:)

lili fuk

Krevetka ja som ho hladala v BB, BA ,PD KE no marne tak som si ho objednala a mozem odporucit je zatial ten naj naj co som kedy mala a vsedci co som im ho odporucila su maximalne spokojny

pokial budes/te vediet kde sa da kupit lacno napiste
vdaka

Krevetka810

Lucinka33:Denzl písal práve NAOPAK:že BioPlanete nieje dobrý,opísal tam aj problémy ktoré mu ,,spôsobil".....chod na 5.stránku tejto diskusie a nájdeš to tam sama:)

Lucinka33

Purblanka, prave som si kupila novy kokosak. Je to znacka Bioplanete, tusim Denz pisal, ze je dobry. 200 ml za 6.48 eur v bioobchode. Neskor ti dam vediet, aky je, este som ho neotvorila. A mam veela prace, tak neviem kedy budem najblizsie na nete, ale ozvem sa :)

raiin

baby kokosak sa vam podari kupit v kazdom bioobchode, parkrat sa mi zadarilo aj v lekarni. Vacsinou v 200g baleni tak okolo 5-7eur, krasne vonavy, idealny. Ak ale nemate pristup k bioobchodom, tak skuste v lekarni, alebo potom mirka23 sa mi zda ze pozna dobre internet. obchody nato.

Well

nathalia-Mam ten kokosak a je fakt dobry. Sice nie je lacny 200ml stoji cez 7 eur ale mam ho uz asi tri mesiace a stale je ho vela aj pri castom pouzivani. Staci male mnozstvo.