Pharmatex vs. HAK

janulqa

to: niekto - no jasne ze som ju uz vysadila, sam doktor, gynekolog mi to prikazal, ked videl vysledky a vravel ze mi uz neodporuca dalej brat, resp. brat v buducnosti, ze je to zataz pre organizmus (az vtedy sa priznal) :( ...

to: diablica - ahoj, jasne, skus si dat vysetrit tie hormony, mozno budes mat vsetko v poriadku, ale istota je istota :) drzim palceky ;)

diablica

no si ma motivovala, dat si pozistovat hormony...pretoze antiku mam uz skoro 5 rokov... a tak cakam...snad bude vsetko ok...uzivala som belaru a teraz asi pol roka chloe... tak snad budem ok... :)

janulqa

prve testy - hormonalny obraz z krvi u gynekologa - tam mi vyskocili nejake hormony (prolaktin-stvornasobne - ten zabranuje, znemoznuje otehotniet) potom kozna mi robila akesi testy z krvi - ona mi zistila znizenu imunitu, resp. potvrdila znizenu imunitu(preto tie kozne problemy som mala) - ona ma naslesne poslala za obvodnou s papierikom(newim co tam bolo na nom) a ta zase ku kardiologovi, a taktiez ma kozna poslala za gynekologom - s problematikou ze beriem HAK... aj teraz som opet mala ist na kontroly, newiem si akosi najst cas, sak tolko tych doktorov teraz mam ze koniec :(( a vzdy dookola to iste :( ... stare dobre casy, ked som k lekarke chodila iba pocas strednej a aj to len na ockovania :((( .. a inak ohladom tych obliciek -to mi lekari nezistili ako prvii, to mi zistila jedna liecitelka, a tak som potom sla k obvodnej, ktora ma poslala k lekarovi na vysetrenie obliciek a tam sa to potvrdilo.(endokrinologia) a ta liecitelka samozreme mi aj potvrdila tu slabost srdca, okrem tych obliciek....

janulqa

to: nepoviem - teraz pouzivame len prezervativy, mam vsak uz kupene globule pharmatex-chceme vyskusat. Zatial sa nam nestalo ze by kondom praskol, takze je to fajn, ale stale je tu riziko, takze preto radsej vyskusam aj PHARMATEX. Lekar mi na jednej stranke povedal to, ze on je ZA pharmatex, ze u neho sa za ten cas co je v predaji nestalo, ze by zlyhal... pisal mi statistiku: 3 z 200 parov za rok uzivania pharmatexu, a co je najdolezitejsie upozornoval ma na to ze ucinok trva 4 hodiny :) - pri globulach, takze tolko :)

janulqa

no ved aj ja YADIN - to som si tiez vsimla, ze vela dievcat malo s touto hak prave tento konkretny problem- padanie vlasov) pricom zaujimave je, ze v letaciku ani len zmienka o tomto neziaducom ucinku!!! len si predstavte, co vsetko tam este nie je uvedene - ach :( ... no brala som teda YADIN, tusim rok, rok aj nieco( mala som robene 3 pecenove testy - vsetky v poriadku - vraj v uplnom poriadku- tak vravel lekar - viem, ze sa robia raz za pol roka, ale moj lekar daval castejsie robit tym zenam, ktore este nikdy nebrali HAK - (aspon prvy rok takto castejsie)