Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pharmatex vs. HAK

september

jasne, vsetci doktori nam chcu zle! ale tak nebudem sa do toho starat, sto ludi, sto nazorov.. asi ste nenasli tu spravnu hak,alebo ste mali nejake problemy z nej, ked tak reagujete,ako vravim, ja som uplne spokojna! a blee, ziadny pharmatex, nikdy!

september

a co vsetko dnes skodi, to vies?? vsetko okolo nas..a ludia to aj tak jedia, piju,... aj ked su si toho vedomi... bohuzil je sprosta doba, co uz spravis...

september

akoze "akekolvek" tabletky?? ved hadam viem, ake uzivam, uz tri roky, od doktora..nic mi nie je. pharmatex je nieco uuplne ale uuplne ine!! to by som ja teda nechcela. ako tu bola jedna tema, ze to vyteka z teba, je to vsade, bleee... toto je aj jednoduchsie a aj cyklus je upraveny, tvar krajsia..tak potom?!

veveveverica

tak isto by ti bolo aj s pharmatexom .. a určite nieje dobré ked berieš AKéKOľVEK tabletky tak mi nehovor že to nijak neškodí.. škodí, len ty o tom nevieš

september

ja uzivam hak uz pomaly tri roky a som uplne spokojna, vsetko klape tak, ako ma, na 100%, ako aj milostny zivot:-)

september

ale je aj nizkohormonalna antika, ta telu neskodi tak velmi, je spolahliva a neznizuje chut na sex a nema ziadne vedlajsie ucinky... takze nehadz to vsetko do jedneho vreca!
no samozrejme su vynimky.. na kazdu to posobi inak, treba vyskusat a potom mozes porovnavat...