Pharmatex vs. HAK

Lucinka33

janulqa tvoj pribeh som v tej teme citala. Inak vela bab sa stazuje tu na fore, ze im vypadali vlasy a to hlavne z HAK Yadine. Berie to aj moja znama a tiez sa velmi stazuje na padanie vlasov, ale samozrejme suvis s HAK nevidi :)

janulqa

fuu, uz som tu to raz pisala pred par dnami na podobnej teme (dost dlhy clanok) ... strucne povedane: oslabene srdce, zmensujuce sa oblicky, prestavajuce fungovat - napadnute bakteriami - plesne (HAK svojimi meniacimi sa hormonmi v tele sposobuje premnozenie kvasiniek, hub, plesni, a na vnutornych organoch to tazko aj sami lekari zistia), no dalej: po vysadeni padanie vlasov uz nemam skoro nic, mozno tretinu, znizena imunita - kozne choroby (doteraz som nemala a ani nepoznala co je vvyrzaka napr.plet som mala ako babika -teraz horor) Dufam ze tak strucne staci... HAK uz nikdy viac, keby som vedela, resp. nejako badala ze ma to postupne nici, tak by som to nebrala,lenze nic mi nebolo a nepocitovala som nijake negativa spojene s Hak :((( negativa mam na papieri od lekara = diagnoza, a kedy to zacnem na sebebadat - to prinesie cas :(

nepoviem

janulqa - je mi to lúto čo sa ti stalo, a som rada že si prispela, otvoríš tak oči iným holkám. A čo presne ti na testoch ?

janulqa

september - uplne ta chapem, vsak ja som takisto videla na sebe len pozitiva a ani polrocne testy, ktore som stale absolvovala na pecen nic neukazovali! HAK mi upravila cyklus, mala som pravidelny ako hodinky, bezbolestne a kratke kramy, proste vsetko doslova idealne- ako aj ty pises... ale NIKDY som ani len netusila co sa deje v mojom tele, teraz som sla na jedno specificke vysetrenie a tam sa ukazalo, aj napriek tomu, ze som na sebe nic, ale ABSOLUTNE NIC nebadala, vo vnutri to bolo inak -srdce, oblicky, plodnost.... casom i sama zistis (vravi sa, kto nezazije na vlastnej kozi neuveri)

a s tym pharamtexom - poviem ti, ze ked som brala HAK zastavala som presne taky isty nazor ako aj ty, teraz uz nemam ine vychodisko a len tak mimochodom brala som nizkohorm.atk. co vraj nemalo zatazit organizmus - davala som za nu vyse 1300/3mes. teraz mi je tych prachov luto, no najviac to, ze ssom prisla o to najvzacnejsie - moje zdravie...

Lucinka33

Ten link som tu dala preto, lebo som povazovala za potrebne upozornit vas, ze aj ked teraz nevidite ziadne negativa HAK, je pravdepodobne, ze sa prejavia az neskor. A mozno ich ani nebudete pripisovat HAK, lebo vas ani nenapadne, ze to s tym suvisi. Viem dost o tom, aby som to nikdy nebrala. Inak je to vase zdravie, vasa zodpovednost, mne je to fakt uplne jedno.