Pharmatex vs. HAK

september

ok, zamysliet som sa zamyslela, to mate pravdu.. ale zatial sa hak nevzdam.. a pri najblizsej navsteve dr si dam spravit vsetky mozne testy, ci som vnutri ok, ci mi tam hak nerobi "galibu" :-)

nepoviem

čo si ako malá, ja ti nechcem zle .. chcem len vedieť názor, a ak si ho aspon trochu zmenila, neboj sa no vyjadriť, šak od toho sa tu tá téma založila

janulqa

niekto - vies, na to nechcem davat jednoznacnu odpoved, ci skodi vsetkym, nie som lekar, resp. vyskumnik, ze by som to mohla objektivne posudit a povedat, ze ano skodi tak ci tak... moj osobny nazor je taky, ze je to liek (chemia) a ked uz dokaze skodit aj obycajny panadol(ibuprofen) - urcite a to v ovela vacsej miere musi skodit aj HAK - ved preco by sa robili testy, ktore zistuju ci zena moze/nemoze bat HAK, preco sa potom pernamentne robia (kazdy polrok) stale nove a nove testy? toto setko ukazuje ze keby HAK neskodila, taketo prisne opatrenia by neboli potrebne! zena jednoducho musi byt pod dohladom lekara! Mnoho farmaceutov vravi, ze je to dokonca vscie svinstvo nez si to dokazeme predstavit a ked je najhorsie priznaju to aj lekari, lenze je to velky business. Co chcem tym povedat,...mno podla mna HAK skodi tak ci tak, mozno nie na 100% a mozno ano -teda vsetkym, ale urcite aspon drvivej vacsine- len ta si to zatial neuvedomuje, co je logicke) - neskor sa vsetko urcite prejavi, na to vsak treba cas. Je dokazane ze napr. vyse 80% zien trpiacich na problemy srdca su uzivatelky/byvale uzivatelky HAK, takisto co ma dostalo, je fakt, ze zeny uzivajuce hormonalnu Atk., nasledne nevytvaraju prirodzene, zdrave a nicim neposkodene prostredie vo vnutri tela matky pre vznik zivota. Je dokazane, a samozrejme logicke, ze HAK u nas "tam dole" ovlyvnuje mnozstvo procesov, vsetky bunky, organy, maternicu,jednoducho to miesto, kde sa vyvija baabo,a uzivanim HAK sa toto prostredie narusuje, cim vznika riziko, ze sa deti rodia hyperaktivne, s roznymi poruchami, ci uz psychickymi, resp. mentalnymi, s alergiami - kedysi kazdy bol kazdy zdravy, takmer ziadna zena neuzivala HAK, ludia sa chranili prirodzene a tak mozem povedat ze ani nepoznali alergie, choroby co nas sprevadzaju v dnesnom svete. dnes je charakteristicka stupajuca tendencia roznych chorob a vznik novych chorob - vsetko je to spojene nie len s HAK, ale aj terajsim zivotnym stylom ludi a pod... DAlo by sa na tuto temu vela kecat,polemizovat,ale ak sa clovek zamysli a chce nie len pre seba to najlepsie, ale aj pre svojich buducich potomkov, treba sa nasledne zamysliet, a robit tak, aby aj napriek tomu (ze uz dnes je takmer vsetko zalozene na chemii) aby sa snazil clovek aspon ELIMINOVAT riziko, ktore so sebou dnesny svet a jeho produkty prinasaju, ...

Ze uz aj ked nas postupne nici vsetko okolo nas, co papame, konzervy, vyrobky,co dychame... netreba sa este dopovat dalsimi chemiami a tak zvysovat riziko nie len nasho zivota, ale aj zivota nasich deti!

nepoviem

janulqa- nevadí, ja si naše nicky tiež mýlim :D .. nieje možné aby každej holke nejak škodila antika ? .. či už tak alebo onak, škodí vždy, však ?

janulqa

prva cast spravy nemala byt adresovana to: niekto, ale to: nepoviem :))) prepacte, prave som vstala (bubala som) a este som mimo :)))