Pharmatex vs. HAK

september

aj keby som si ju precitala, myslis si, ze hned budem utekat kupit si pharmatex a volat dr , ze s hak koncim?! :-D urcite nie! vravim, ja som spokojna.. a nie som jedina, ved kolko je na svete bab, co uzivaju hak a su uplne spokojne...

september

ale keby bola taka nebezpecna, lekari by ju hadam nepredpisovali, no nie?? ja viem, na co mi je, k comu mi je dobra a ako mi sluzi! ano mozno mam vsugerovane, aky je pharmatex, ale nehodlams a ho vyskusat, nie, dakujem... uz sme s priatelom zvyknuti na hak. a s pharmatexom by sa mi nikdy neupravila plet,ani cyklus. tak treba v nej hladat aj tie dobre vlastnosti, no tak?!
nehovorim, ze mi je prednejsia krasa, ako zdravie, ale ked je to mozno, urobit nieco preto, preco nie?! zdrava som stale (tuk-tuk-tuk)

nepoviem

tebe je prednejšia krása ako zdravie ? zomrieš skôr a o to sa postaráš len ty sama. Máš v hlave vsugerované aký je pharmatex nechutný. Najprv vyskúšaj až potom reaguj. Keby si ho vyskúšala a nesadol ti, OK som ticho, ale na základe nejakej pochybnej mienke by som tu svoj názor ani nepísala

september

pre mna zbytocne nie su! upravil sa mi cyklus a mam krasnu plet, aj vlasy! ja v tom vidim len pozitivne veci..
sto ludi, sto chuti!!

(ps-raz zomries tak ci tak)

nepoviem

no šak dobre, ničí .. tak prečo ničiť ešte viac ? treba si chrániť telo, a nie ho ničiť ZBYTOCNYMI hormonami ..

nepoviem

september-nevyskúšala som žiadnu hak a ani nevyskúšam, nebudem si ničiť telo zbytočne, ked nemusím .. a navyše má pharmatex ovela viac kladných vlastností ako hak ..

september

ved pecen ti nici aj alkohol aj ine tabletky, takze ?!
ja lubrigant pouzivat nemusim a nedokazem si predstavit, ze by tom mala byt este viac vlhkejsia.. nie, proste pharmatex nie, hnusi sa mi ta predstava volako.. budem stale za hak!

nepoviem

lucinka 33 ... ved práve :)
september ... pharmatex nevyteká tak ako si myslíš - teda čípky vytekajú menej ako krém. Vytekajú v takom množstve, akoby si použila lubrikačný gél, čo je podla mna oproti hak velká výhoda. Nemusíš byť ani tak velmi vzrušená, ale vdaka pharmatexu môžeš ísť hned na vec ..
ked berieš tabletky, ničí ti to pečen ..