Ahojte, hľadám baby, ktoré idú so mnou chudnúť. Nie drasticky, ale rozumne.
Do leta buďme kočky!
zdravim, ja som tiez zacala uz konecne s lepsou stratou a cvicit tiez, musim to uz zvladnut, lebo vzdy to vydrzim 2 tyzdne a dojde to na mna, najem sa a je to prec. Velmi zalezi od psychika a hlavne v hlave si uvedomit, co vlastne chcem. Mam 21r, 173 cm a 63kg, chcem dat dolu tak na 55kg ale ani mi nejde o kg, ako o cm na bruchu a stehnach. Tak mozno to uz vyjde, budeme si pomahat.
ahojte baby...chcem sa ku vam pridat :musim schudnut,,hlavne na bokoch stehnach a zadku..a aj na brusku lebo mi podrastlo..meriam 171 cm a vazim 63kg..chela by som schudnut aspon na 55..moj problem je ze ked nieco fajne zacnem jest newiem prestat..ale na druhej strane ak nejem dlhsie tak mi to nechyba..prida sa niekto ku mne??.potrebujem vyformovat hlavne zadok a boky:)
Ahojte kocky :)
Mam 20 rokov a som vysokoskolacka.
Uz si vas tu 2-3 tyzdne citam a rozhodla som sa, ze sa k vam pripojim. Chcela by som si hlavne spevnit postavu a samozrejme aj nejake to kilecko zhodit :-) Moje problemove partie su stehna a zadok. S postavou od pasa hore som spokojna, len ta dolna cast ma trapi..fnuuuk.. Od nedele som sa zacala s chudnutim a cvicenim. Verim, ze spolu s vami to zvladnem.
v nedelu som sa vazila a merala:
vyska: 163
vaha: 59,1
prsia: 93
pas: 64
zadok: 97 :-(
prave stehno: 54
lave stehno: 56 - to aj vidim a citim,
ze je tucnejsie
Kedze tu mame aj maturantky, tak vam drzim palceky na pisomnych maturach :-)
ahojte aj sa pridavam k spolocnemu chudnutiu:-) vyska 173cm vaha-61kg, bohuzial vsetko co zjem sa mi tlaci do zadku a noh preto aj ked vazim 61 vyzeram na 70kg takze vcera som si povedala koniec prezieraniu a zacala makat ozvem sa ked pride nejaky ten prvy vysledok
pas v najuzsom mieste-63cm
cez pupok-70cm:(
cez zadok-91cm
stehno tesne pod zadkom-51cm
stve ma najma to brucho,ale snad s tym nieco do leta urobim:)
stacarka ved to je super :):) ked nam to pojde takto dalej do leta budeme take kocky... len tak dalej
mishella
no tak to mas skvele, ze to mas pravidelne a tak.. ja obcas stiham, obcas nie.. dufam, ze po maturach sa to ustali :))
ahojte babyy :))
je to neuveritelne, ale kilo islo dolu, a dokoncaa aj cm! 2 z pasa, 2 zo stehien, aj z bedier a pupka, zadku... :)) taka som rada, a nechapem tomu vaaw :)
pekny deen :)
ahoj stacarka .. no vies co snazila osm sa papat pravidelne a ked som mala chut na nieco sladke dala som si horku cokoladu a hned ma to ja preslo a zase vecer som dala vacsiu zataz pri cviceni chodievala som behat tak na 15 minut s kamoskou a potom doma take klasicke cviky brusaky a nieco z pilatesa okolo 30 min a v piatok plavanie a tento tyzden chystam pred plavanim ist do fitka na bycikel lebo je to v jednej budove fitko s bazenom ale celkovo nic specialne a zacala som pit vela vela tekutin co byval u mna problem :)