Ahojte, hľadám baby, ktoré idú so mnou chudnúť. Nie drasticky, ale rozumne.
Do leta buďme kočky!
lagie ako cvicis ked sa mozem opytat? lebo bojovat s jedlom u mna je vacsi problem ako s pohybom :D
no ako je nas tu zrazu vela:o)) no ale nie ze kazda sem pise, ze sa pridava a uz sa ani neozve..vela takych "hrdiniek" tu uz bolo.. ale tak je to vasa vec...
noo tak tento vikend bol rusny teda, cvicenie, no ak neratam milovanie s priatelom,tak ziadne :-)) a to som toho pojedla dost, fnuk. hlavne sladkeho.. ale tak nebolo toho az tak privela,aby sa to nedalo zhodit :o)
merat som sa stale nemerala, bo som stale nenasla ten meter (to je znamenie , heh) vaha, to kilo dole, je stale aktualne a vyska samozrejme stale taka ista heh
a co vy?
pekny dnik
ja sa pridavam, cvicim 5x do tyzdna po 25 minut, zacinala som vahou 68 kg, vyska 168 cm, teraz vazim 65,5 kg, a chcem to na 60 kg
aj ja sa pridavam. Mam 25 rokov 168 cm a 68 kg
caute kocky pridavam sa k vam....
Ahojte aj ja by som sa rada pridala, mam 22rokov, 173cm a 80kg, do leta by som chcela vyzerať aspoň trochu k svetu. Tak dúfam, že sa mi podarí zhodiť viac než 10kg.
jaaj a zabudla som holky pije niektora z vas zeleny caj alebo neake bylinne? ja ano lenze som silny alergologik a neviem ci sa mi prave z toho niekedy vytvoria vyrazky na tele nemate s tym skusenosti?
stacarka jaj to ti verim v tej skole su naozaj len prestavky naj... hehe tak cokoladka chipsi no pekne ale nic si z toho nerob ja som brutal cez vikend zhresila uz sa naozaj musim ovladat cez tie vikendy ... ja som dnesok mala v celku fajn bola osm u zubarky takze ani obed som nemala iba ranajky desiatu a veceru a bola som si zabehat s kamoskou a teraz som akurat docvicila a este sa aj tatinko pridal aj ked iba brusakmi chudacik pri 30 to vzdal ale tak treba pomaly:D:) jaj ani nehovor vzdy ked nemam chut cvicit alebo si poviem ze kaslem nato spomenem si ze ide leto a ze aky budem mat uzasny pocit ked sa budem promenadovat v neakej peknej sukienke po meste :D tak ja idem este sa treba trocha ucit prajem pekny dnik a docvicenia zajtra:)
ahojte babulky :-)
tesim sa, ze ste s nami :-)
no, mishella, dnes som riadne unavena zo skoly.. ani nie tak preto, zeby sme tam nieco robili, prave naopak.. totalne som znudena, znechutena.. proste nerada tam chodim.. iba kvoli prestavkam :-D vtedy to tam vzdy stoji za to :-D a ty ako hmm? :-) juj, ale tou sukienkou si ma riaadne navnadila.. si samu seba predstavujem chudunku ako sa promenadujem po ulici v suknicke hehe :-D dnes si dam nejake tie minutky navyse :-P
chapete, proste zabity polden.. nic ale absolutne sme nic nerobili.. cely den iba prekecali o bliziacich sa maturach.. totalne unavne.. uz ma to nebavi stale to dookola omielat.. ech..
caren
ty si uz na vyske, ci tiez maturitny rocnik? :-) .. ja zas neviem odolat sladkemu a chipsom aaa.. dnes som zhresila.. aj chipsy, aj cokolada bola.. boze.. to kvoli tej skole.. ale zajtra uz neporusim.. slubujem.. to dnes len vynimocne som sa odmenila za ten premakany tyzden :-P takze nejak extra to nelutujem :-))
sandrita
jasne pod s nami do toho :-) budeme len rady :-))
mary, a ty si kde hmm? :-)
pekny vecer sa praje.. ;-)